Bütçe dostu sistem toplama

Bütçe
6000-7000 TL

omrcetin

Kilopat
Yer
Bursa
Daha fazla  
Herkese merhaba. Bütçem monitörle beraber maksimum 6-7K ₺. Günümüz için bu fiyatın çok düşük olduğunu biliyorum ve buna uygun bir sistem önermenizi istiyorum. Fazla oyun oynayan biri değilimdir ama birkaç favori oyunumla vakit geçirsem bana yeter. Monitör olarak Hz olaylarını falan pek bilmem büyük olması çok daha iyi olur. Vatan Bilgisayar sitesindeki sihirbazda GT1030 kart ile bir sistem oluşturdum ama pek anlamadığım için bilen birileriyle fikir alışverişi yapmak istedim. Şimdiden önerilerininiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    2.PNG
    148 KB · Görüntüleme: 50
  • 3.PNG
    3.PNG
    127 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
Herkese merhaba. Bütçem monitörle beraber maksimum 6-7k ₺. Günümüz için bu fiyatın çok düşük olduğunu biliyorum ve buna uygun bir sistem önermenizi istiyorum. Fazla oyun oynayan biri değilimdir ama birkaç favori oyunumla vakit geçirsem bana yeter. Monitör olarak Hz olaylarını falan pek bilmem büyük olması çok daha iyi olur. Vatan Bilgisayar sitesindeki sihirbazda GT1030 kart ile bir sistem oluşturdum ama pek anlamadığım için bilen birileriyle fikir alışverişi yapmak istedim. Şimdiden önerilerininiz için teşekkürler.

Bakıyorum hocam hemen bir dk.

Herkese merhaba. Bütçem monitörle beraber maksimum 6-7k ₺. Günümüz için bu fiyatın çok düşük olduğunu biliyorum ve buna uygun bir sistem önermenizi istiyorum. Fazla oyun oynayan biri değilimdir ama birkaç favori oyunumla vakit geçirsem bana yeter. Monitör olarak Hz olaylarını falan pek bilmem büyük olması çok daha iyi olur. Vatan Bilgisayar sitesindeki sihirbazda GT1030 kart ile bir sistem oluşturdum ama pek anlamadığım için bilen birileriyle fikir alışverişi yapmak istedim. Şimdiden önerilerininiz için teşekkürler.

Sistem:

Eğer 200TL geçerseniz bütçeyi süper olur.

Montör:

Eğer geçemezseniz 200TL bunu öneririm.

Bakıyorum hocam hemen bir dk.

Sistem:

Eğer 200TL geçerseniz bütçeyi süper olur.

Montör:

Eğer geçemezseniz 200TL bunu öneririm.

Game Garaj güvenli mi hocam?
Hocam kart çok ucuz değil mi? Neden öyle?

Ben parçaların markalarını ilk defa duyuyorum herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım acaba? Pek anlamadığım için.
Inno3D ve Palit markalarından bahsediyorsanız sıkıntı yaşamazsınız. En azından öyle diyorlar forumda. Benim bir bilgim yok, hiç araştırmadım. Alacağınız sistemi konu açarak sorgulatabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı