Bütçesiz klavye önerisi

Bütçe
20000

hatefullxd

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, dün akşam klavyem bozuldu. Yeni bir klavye alacağım, bütçe fark etmez. Turnuvalarım falan var, iyi tepkime süresine vs. sahip bir klavye arıyorum. 3 klavye buldum, aralarında kaldım. Hangisi daha iyidir? Neyi iyidir, neyi kötüdür bilen biri yardım ederse sevinirim. Başka bir öneriniz varsa da yazarsanız çok sevinirim.
Corsair K70 RGB TKL
Razer Huntsman V3 Pro TKL
SteelSeries Apex Pro TKL (2023)

Razer Huntsman V3 Pro TKL al geç. Aralarında en iyisi o bence.

attıkların arasında en iyisi razer ama aynı fiyatlara çok daha iyileri var. Tepki süresine önem veriyorsan ve bütçen çoksa attıkların o kadar iyi değil. atk rs7, iqunix gibi modellere bakabilirsin

Attıkların arasında en iyisi Razer ama aynı fiyatlara çok daha iyileri var. Tepki süresine önem veriyorsan ve bütçen çoksa attıkların o kadar iyi değil. ATK RS7, iqunix gibi modellere bakabilirsin.

Link falan atabilir misin önerdiğin varsa.

gaming.gen de iqunix ön siparişte indirimdeydi ondan almanı öneririm. ez63

Hocam hala almadıysanız, Asus Rog Claymore 2'ye de bakabilirsiniz. Kablosuz + Numpad'i çıkarılıp takılabiliyor. İsterseniz Numpad'i ikisi ayrıyken bile kullanabiliyorsunuz. Size kalmış.

gaming.gen de iqunix ön siparişte indirimdeydi ondan almanı öneririm. EZ63.

Hocam bu klavyeyi alacağım ama snaptap ozelligi CS'de falan ban yedirir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…