ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #1 Benim merak ettiğim bir konu var. Bütün dallarıyla beraber tamamen toprağın altında kalmış bir bitki yaşayabilir mi sizce? Fikirleriniz neler?
Benim merak ettiğim bir konu var. Bütün dallarıyla beraber tamamen toprağın altında kalmış bir bitki yaşayabilir mi sizce? Fikirleriniz neler?
X xkrc Kilopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 29 11 Mayıs 2025 #2 muhtemelen yaşamaz ama bitkinin ne olduğuda önemli, dallarıyla dediğine göre ağaç türü diye düşünüyorum yaşamayacaktır
muhtemelen yaşamaz ama bitkinin ne olduğuda önemli, dallarıyla dediğine göre ağaç türü diye düşünüyorum yaşamayacaktır
ciftcisami77 Decapat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 764 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2025 #3 xkrc dedi: muhtemelen yaşamaz ama bitkinin ne olduğuda önemli, dallarıyla dediğine göre ağaç türü diye düşünüyorum yaşamayacaktır Genişletmek için tıkla... Zambak çiçeklerimin olduğu yere yeni toprak dökülecek ve dökülünce zambak çiçeklerim toprağın altında kalıyor, bu bitki türü yaşayabilir mi toprağın altında? Yaşayamıyorsa ne yapayım bu bitkiyi hayatta tutmak için.
xkrc dedi: muhtemelen yaşamaz ama bitkinin ne olduğuda önemli, dallarıyla dediğine göre ağaç türü diye düşünüyorum yaşamayacaktır Genişletmek için tıkla... Zambak çiçeklerimin olduğu yere yeni toprak dökülecek ve dökülünce zambak çiçeklerim toprağın altında kalıyor, bu bitki türü yaşayabilir mi toprağın altında? Yaşayamıyorsa ne yapayım bu bitkiyi hayatta tutmak için.
X xkrc Kilopat Katılım 19 Şubat 2019 Mesajlar 29 11 Mayıs 2025 #4 Çiçekçi yada botanikçi değilim ben olsam toprak altında bırakmazdım, söker toprak dökülünce geri dikerdim.
Çiçekçi yada botanikçi değilim ben olsam toprak altında bırakmazdım, söker toprak dökülünce geri dikerdim.