Bütün DisplayPort Kablolar G-Sync destekliyor mu?

Jehoel

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende G-Sync destekli monitör var ama bu özellikten yararlanmam için DisplayPort kablosu lazımmış. Ama benim öğrenmek istediğim bütün DisplayPort kabloları G-Sync özelliğini destekliyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya satın almak için baktığımda bazı displayport kablolarında özellikle belirtildiği için tereddüde düştüm. Bu konulardan da pek fazla anlamam, çareyi bura da konu açmakta buldum. Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için.

Ya satın almak için baktığımda bazı displayport kablolarında özellikle belirtildiği için tereddüde düştüm. Bu konulardan da pek fazla anlamam, çareyi bura da konu açmakta buldum. Teşekkürler bilgilendirmeleriniz için.

Bütün DP kablolar destekler fakat nasıl desteklediği önemli. Ucuz DP kablolar sıkıntı yaratıyor. kaliteli DP kablo almanızı tavsiye ederim. mesela algınız monitçr ün içinden çıkan dandik DP kablo ile dışarıdan aldıgınız kaliteli DP kablo ile arasında farkı hissediyorsunuz.

Bundan aldım. Umarım iyi performans sağlar. "Dark 1.5 Metre v1.2 4K - FreeSync - 144Hz Destekli DisplayPort Kablo (DK-CB-DPL154K)"

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı