Bütün dosyalar D diskine nasıl kurulur?

Dias

Kilopat
Öncelikle herkese iyi akşamlar, şimdi benim bilgisayarımda 480GB SSD ve 1TB HDD var. Ben sadece yazılımları ve sık sık oynadığım oyunları hızlı çalışması açısından C yani SSD'ye kurmak istiyorum geriye kalan artık dosyaları işte oyun Save'leri program dosyaları gibi şeylerin oyun ya da program tarafından otomatik olarak D diskine yani HDD'ye kaydedilmesini istiyorum, yani hani google chrome da ayarlardan indirme konumunu değiştiririz artık seçtiğimiz konuma indirir ya bunu program ve oyunların dosyalarında save'lerinde nasıl yapacağım?

Son düzenleme:
Otomatik olarak oraya kurabileceğin bir seçenek bilmiyorum. Ama kurulumda D: diskini seçebilirsin.

Hangi dosyaları değiştirmem gerek? Programlar oyunlar vs kayıtlarını nereye yapıyorlar?

Belgelerime sağ tıklayıp özellikleri aç. Sonra da konumdan "d" diskinde bir yeri seç. Öyle olur.

Otomatik olarak "belgelerim" e kaydetmesi lazım. Bir yedeğini alıp dediğimi dener misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…