LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.956 Çözümler 2 Yer İzmir 15 Eylül 2021 #11 SouSage dedi: Kantinde herkes iç içe 250 300 kişi merdivenden inemiyoruz şaka gibi ya bıktım vallahi 2 yıl gitti. Genişletmek için tıkla... Benim sözde kolej hadi onu geçtim eve git gel hep aynı okulda eve gideyim diyorum evde de bir şey yok hayatım boş geçiyor sıktı artık.
SouSage dedi: Kantinde herkes iç içe 250 300 kişi merdivenden inemiyoruz şaka gibi ya bıktım vallahi 2 yıl gitti. Genişletmek için tıkla... Benim sözde kolej hadi onu geçtim eve git gel hep aynı okulda eve gideyim diyorum evde de bir şey yok hayatım boş geçiyor sıktı artık.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #12 Seni bunaltan okul mu, günlerinin boş geçmesi mi? Yoksa ailenle, çevrenle vb. yaşadığın başka sorunların var mı?
Seni bunaltan okul mu, günlerinin boş geçmesi mi? Yoksa ailenle, çevrenle vb. yaşadığın başka sorunların var mı?
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.519 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 15 Eylül 2021 #13 @LEGEND.35 Açıktan mı bitirmeyi düşünüyorsun yani liseyi?
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.956 Çözümler 2 Yer İzmir 15 Eylül 2021 #14 The Fallen Angel dedi: @LEGEND.35 açıktan mı bitirmeyi düşünüyorsun yani liseyi? Genişletmek için tıkla... Hayır direk okulu bırakacağım. delvarto dedi: Seni bunaltan okul mu, günlerinin boş geçmesi mi? Yoksa ailenle, çevrenle vb. yaşadığın başka sorunların var mı? Genişletmek için tıkla... Hepsi.
The Fallen Angel dedi: @LEGEND.35 açıktan mı bitirmeyi düşünüyorsun yani liseyi? Genişletmek için tıkla... Hayır direk okulu bırakacağım. delvarto dedi: Seni bunaltan okul mu, günlerinin boş geçmesi mi? Yoksa ailenle, çevrenle vb. yaşadığın başka sorunların var mı? Genişletmek için tıkla... Hepsi.
The Fallen Angel Megapat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 5.519 Makaleler 4 Çözümler 78 Yer Rusya 15 Eylül 2021 #15 LEGEND.35 dedi: Hayır direk okulu bırakacağım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bırakacaksın? Liseye gitmek zorunlu.
LEGEND.35 dedi: Hayır direk okulu bırakacağım. Genişletmek için tıkla... Nasıl bırakacaksın? Liseye gitmek zorunlu.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.956 Çözümler 2 Yer İzmir 15 Eylül 2021 #16 The Fallen Angel dedi: Nasıl bırakacaksın? Liseye gitmek zorunlu. Genişletmek için tıkla... Hayır değil ortaokul zorunlu liseyi bırakabilirim daha bugün arkadaş aldırdı kaydını.
The Fallen Angel dedi: Nasıl bırakacaksın? Liseye gitmek zorunlu. Genişletmek için tıkla... Hayır değil ortaokul zorunlu liseyi bırakabilirim daha bugün arkadaş aldırdı kaydını.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #17 LEGEND.35 dedi: Hayır değil ortaokul zorunlu liseyi bırakabilirim daha bugün arkadaş aldırdı kaydını. Genişletmek için tıkla... Zorunlu ama genelde AÖL'ne kayıt olunduğu için sıkıntı olmuyor aksi takdirde idari para cezası kesilir. En azından uygulanması gereken bu.
LEGEND.35 dedi: Hayır değil ortaokul zorunlu liseyi bırakabilirim daha bugün arkadaş aldırdı kaydını. Genişletmek için tıkla... Zorunlu ama genelde AÖL'ne kayıt olunduğu için sıkıntı olmuyor aksi takdirde idari para cezası kesilir. En azından uygulanması gereken bu.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.956 Çözümler 2 Yer İzmir 15 Eylül 2021 #18 delvarto dedi: Zorunlu ama genelde AÖL'ne kayıt olunduğu için sıkıntı olmuyor yoksa idari para cezası kesilir. En azından uygulanması gereken bu. Genişletmek için tıkla... Takmıyorum artık bırakacağım şu kuzenle iş meselesi ayarlarsam sıkıldım artık.
delvarto dedi: Zorunlu ama genelde AÖL'ne kayıt olunduğu için sıkıntı olmuyor yoksa idari para cezası kesilir. En azından uygulanması gereken bu. Genişletmek için tıkla... Takmıyorum artık bırakacağım şu kuzenle iş meselesi ayarlarsam sıkıldım artık.
delvarto Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 1.413 Makaleler 3 Çözümler 9 Yer Orta Doğu Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2021 #19 LEGEND.35 dedi: Takmıyorum artık bırakacağım şu kuzenle iş meselesi ayarlarsam sıkıldım artık. Genişletmek için tıkla... İşin yasal açıdan size uygun olduğuna emin misiniz? 15 yaşınızı tamamlayana kadar çocuk işçi statüsündesiniz.
LEGEND.35 dedi: Takmıyorum artık bırakacağım şu kuzenle iş meselesi ayarlarsam sıkıldım artık. Genişletmek için tıkla... İşin yasal açıdan size uygun olduğuna emin misiniz? 15 yaşınızı tamamlayana kadar çocuk işçi statüsündesiniz.
LEGEND.35 Hectopat Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 2.956 Çözümler 2 Yer İzmir 15 Eylül 2021 #20 delvarto dedi: İşin yasal açıdan size uygun olduğuna emin misiniz? 15 yaşınızı tamamlayana kadar çocuk işçi statüsündesiniz. Genişletmek için tıkla... Yaz tatilinde 16 olacağım kimsenin bir şey demeye hakkı yok şu an bunu okulda yazmam da daha bir garip oldu.
delvarto dedi: İşin yasal açıdan size uygun olduğuna emin misiniz? 15 yaşınızı tamamlayana kadar çocuk işçi statüsündesiniz. Genişletmek için tıkla... Yaz tatilinde 16 olacağım kimsenin bir şey demeye hakkı yok şu an bunu okulda yazmam da daha bir garip oldu.