Bütün hesaplarıma erişiliyor

Virtuoosoo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba zannediyorum indirdiğim bir Torrent dolayısıyla bilgisayarıma trojan bulaştı.

İlk fark ettiğimde Torrent'i indirdiğim gün Steam'deki bütün arkadaş listeme link gönderildi ve Steam hesabımda olan puanlar başka bir hesaba aktarılmaya çalışıldı. Steam'le iletişime geçip durumu kurtardım zaten CS falan oynamadığımdan envanterimde cüzdanımada bir şey yoktu.

Daha sonra bilgisayarımı detaylı tarama yaptırdım ve trojanı tespit edip sildim.

Ancak sonrasında,
Instagram hesabımdan hikaye ve post olarak coinlerle kumar vb. alakalı paylaşım yapıldı (yabancı) (fark ettiğim an silip şifre değiştirdim)
Twitter hesabımdan yine tweet atılıp profile sabitlenmiş (fark ettiğim an silip şifre değiştirdim)
Slack'ten IP ban yedim muhtemelen onu da zorladı.

Şimdi de mail hesaplarıma girilmeye çalışılıyor yine şifre değiştirdim. Bu arada bütün hesaplarımda 2FA authentication aktif ama hiç mesaj gelmedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şu an hala devam ediyor mu?

Şu an hala devam ediyor mu?

Az önce mailime giriş yapmaya çalıştıklarını gördüm bugün 3 kere denemişler birisinde eşitleme başarılı olmuş, hemen ardından şifreyi değiştirdim.
Tarayıcıdan ödeme yöntemlerini kaldırdım, tüm 3. taraf çerezleri engelledim. Virüsü daha önce offline tarama ile bulup temizlemiştim ama belli ki ya temizlenmedi yada veriler çoktan gitti.

Şifresini değişin. Ve format atın hocam

Şifresini değişin. Ve format atın hocam

Muhtemelen öyle yapacağım, bilgisayarı iş için kullandığımdan direkt olarak formatlaması biraz sıkıntı ama yapacak başka bir şey de yok gibi

Not olarak ekliyorum, dün akşamki yaptığım taramada da sonuç çıkmadı ancak Windows Defender'da bir yerde 2 farklı zararlı şeye izin verildiğini buldum ikisi de bilgisayarımda uzaktan kod çalıştırmayla alakalıydı,
İzinleri kaldırıp sildim ve bilgisayardaki bütün hesaplardan çıkış yaptım. Anladığım kadarıyla oturumu açık olan bütün hesaplarımda istediklerini yapabiliyorlar. Başka bir bilgisayardan şifrelerimi değiştirip asıl PC'ye format atacağım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…