Bütün hesaplarıma izinsiz giriş yapılıyor

iMartis

Picopat
Daha fazla  
Herkese iyi sosyaller. Sorunum şu ki: Benim bir Gmail hesabım var ve o hesaba giriş yapan biri yok ama o Gmail'e bağlı olan her platform hesabına giriş yapılıyor 20 gün önce Microsoft hesabıma girdiler ondan 10,15 gün sonra Facebook hesabıma girdiler bu günde o Gmail'e bağlı olan Discord hesabıma girmişler. Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum bana yardım ederseniz çok sevinirim.

Not: Bu hesapları eskiden açıp hepsini kullanmayı bırakmıştım.

Not: PC'me Kaspersky ile tam tarama yaptım temiz çıktı şimdi ise Gmail hesabımı sildim.

Son düzenleme:
Telefondan RAT yeme ihtimalin var mı? Android ise RAT atmak çok kolay çünkü. Kaspersky ile telefonunu taratır mısın?

Telefondan RAT yeme ihtimalin var mı? Android ise RAT atmak çok kolay çünkü. Kaspersky ile telefonunu taratır mısın?

iOS kullanıyorum ve tarama yaptığımda hiçbir risk çıkmıyor.

Kullandığınız şifreler ortak ise bir hesabın bilgilerini öğrendikleri zaman diğerlerine girmiş olabilirler. Virüs yoksa şifreleri değiştirin.

İkinci bir olasılık ise uzaktan erişim ile sızmış olmaları. Aynı ağı kullandığınız bir cihaza virüs girmişse uzaktan erişim ile diğer cihazlara da erişebiliyorlar diye biliyorum. Ortak ağda ki bütün cihazları taratın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…