Bütün hesaplarıma izinsiz giriş yapılıyor

afşinkaan

Decapat
Daha fazla  
Selam bu olaydan yaklaşık 3 ay önce farklı bir bilgisayarıma RAT yemiştim. Adam bütün Google üzerinde kayıtlı hesap şifrelerimi vs. atmıştı bende bilgisayarı sıfırlayıp şifrelerimi değiştirdim, her şey bitti sanmıştım. Fakat yaklaşık 1 aydır Steam envanterimdeki ürünler izinsiz satılıyor şifrelerimi değiştirmeme rağmen giriyor ve satıyor. Hatta Google hesabında bilgisayarım Rusya'dan giriş yapılmış görünüyor ve hesabıma garip garip postalar geliyor ne yapabilirim? Format attım düzelmedi, Steam hesabımda guard var ama girebiliyor. Bilgisayarımda olduğundan şüpheleniyorum Görev Yöneticisi'nden bakıyorum fakat kimse yok. Bilgili biri bana yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam adamın mailine girmesine izin vermemen gerekiyor. Acilen mailine kurtarma postası ve telefon numaranı ekle ve çift faktörlü dogrulamayı sagla yoksa adam sürekli mailine erişir bir de sagdan soldan gelen linklere tıklama onaylama kodlarını bir yere yazma oltalama hepsi.

Virüs olmayan, güvenli bir cihazdan şifreleri değiştir. Sonra RAT yediğin cihaza format at.

Formatı USB ile yaparsanız bütün dosyalarınız silinir eğer USB olmadan yaparsanız kişisel dosyanıza sızan virüsü silmez format. Malwarebytes ile taratıp karantinaya alın sonrasında tamamen silin.

RAT yememiş bir cihazdan hesaplarınıza giriş sağlayın ve telefonu numaranızı ekleyip şifrenizi değiştirin. Aynı sorunu 8-9 ay önce yaşadım bütün hesaplarıma sızdılar bu şekilde kurtuldum.

PC'yi zaten formatladım fakat devam ediyor bunu çözebileceğim net bir yol yok mu? Şifreleri vs değiştirim fakat dediğim gibi bilgisayarımda olduğundan şüpheleniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…