Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2023 #1 Kali base gelen toolar ve başka tool paketlerini nasıl topdan kurabilirim.
Cruslan Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 13.418 Makaleler 20 Çözümler 142 Yer Nordschleife Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 27 Şubat 2023 #2 Katoolin diye bir script var. Kali depolarını ekleyip bu toolları kurabiliyor ama önerdiğim kişilerin çoğu sorunlar yaşadı kurarken. Onun haricinde doğrudan bir yöntem bilmiyorum.
Katoolin diye bir script var. Kali depolarını ekleyip bu toolları kurabiliyor ama önerdiğim kişilerin çoğu sorunlar yaşadı kurarken. Onun haricinde doğrudan bir yöntem bilmiyorum.
6 682784 Hectopat Katılım 16 Ocak 2022 Mesajlar 5.736 Makaleler 6 Çözümler 27 27 Şubat 2023 #3 Kali genelde siber güvenlik için kullanılan bir dağıtım. Mint ise günlük kullanım. Kurulsa bile sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
Kali genelde siber güvenlik için kullanılan bir dağıtım. Mint ise günlük kullanım. Kurulsa bile sağlıklı olacağını düşünmüyorum.
3 363652 Megapat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 4.971 Makaleler 3 Çözümler 83 28 Şubat 2023 #4 Silinen üye dedi: Kali genelde siber güvenlik için kullanılan bir dağıtım. Mint ise günlük kullanım. Kurulsa bile sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Alakasi yok hocam, hicbir fark olmayacak. Demorlius dedi: Kali base gelen toolar ve başka tool paketlerini nasıl topdan kurabilirim. Genişletmek için tıkla... @Cruslan hocamin onerdigi tool'u kullanabilirsiniz ama sadece ihtiyaciniz olan tool'lari kurmaniz daha iyi olur. Hepsine ihtiyaciniz yok sonucta.
Silinen üye dedi: Kali genelde siber güvenlik için kullanılan bir dağıtım. Mint ise günlük kullanım. Kurulsa bile sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Alakasi yok hocam, hicbir fark olmayacak. Demorlius dedi: Kali base gelen toolar ve başka tool paketlerini nasıl topdan kurabilirim. Genişletmek için tıkla... @Cruslan hocamin onerdigi tool'u kullanabilirsiniz ama sadece ihtiyaciniz olan tool'lari kurmaniz daha iyi olur. Hepsine ihtiyaciniz yok sonucta.