Yıllardır bakıyorum demişsiniz.
Ömürleri dolmuş olabilir.
Ama geri gelme ihtimalleri de var.
Sokak kedisi sonuçta. Başka birisi yem veriyorsa oradadır.
Umarım gelirler geri.
Yıllardır bakıyorum demişsiniz.
Ömürleri dolmuş olabilir.
Ama geri gelme ihtimalleri de var.
Sokak kedisi sonuçta. Başka birisi yem veriyorsa oradadır.
Umarım gelirler geri.
Hocam kediler değişik yaratıklar. Anne kedi benim bahçemde 4 tane doğurmuştu. Kıyamadım ben bakayım bunlara bahçede dedim. Her gün yaş mamasını koydum suyunu koydum hiç aksatmadan bahçe zaten dev gibi. Oynuyorlardı orada. Bir gün baktım çıkıp gitmişler çöpün yanında takılıyorlar yaş mamaları suları hala duruyor ama. Bir kaç kez aldım tekrar bahçeye koydum ama her seferinde gidip çöpün orda takıldılar. Heriflere burjuva hayatı yaşattık doğduğu günden beri dev gibi bahçe yaş mama ama herif gitti sefil oldu. Kediler değişik kısacası.
Hocam kediler değişik yaratıklar. Anne kedi benim bahçemde 4 tane doğurmuştu. Kıyamadım ben bakayım bunlara bahçede dedim. Her gün yaş mamasını koydum suyunu koydum hiç aksatmadan bahçe zaten dev gibi. Oynuyorlardı orada. Bir gün baktım çıkıp gitmişler çöpün yanında takılıyorlar yaş mamaları suları hala duruyor ama. Birkaç kez aldım tekrar bahçeye koydum ama her seferinde gidip çöpün orada takıldılar. Heriflere burjuva hayatı yaşattık doğduğu günden beri dev gibi bahçe yaş mama ama herif gitti sefil oldu. Kediler değişik kısacası.
Kedileri çuvala koyup uzak bir yere götürüp bırakmak gibi bir folklörümüz var. Benim kediler de kayboluyor, zehirleniyor, yaralanıyorlar ve nadiren köpeklere yakalanıyorlar. Çevremde 4 aktif kuşçu ve kedi düşmanı komşular var. Ani kayıplarda, gizlice kedileri alıp götürdüklerini düşünüyorum. Çevrenizdeki bir kedi düşmanıyakalayıp uzağa bir yerlere götürüp atmış olabilir.
Kedileri çuvala koyup uzak bir yere götürüp bırakmak gibi bir folklörümüz var. Benim kediler de kayboluyor, zehirleniyor, yaralanıyorlar ve nadiren köpeklere yakalanıyorlar. Çevremde 4 aktif kuşçu ve kedi düşmanı komşular var. Ani kayıplarda, gizlice kedileri alıp götürdüklerini düşünüyorum. Çevrenizdeki bir kedi düşmanıyakalayıp uzağa bir yerlere götürüp atmış olabilir.
Hocam buradaki köpekler korkak kediler dövüyor onları ayrıca öldürseler çoktan fark ederdim.
Arkadaşlar kediler hala ortada yok. Yüksek ihtimal hepsi öldü.
Biri hariç. O hamile olduğundan bir yere doğurup kalmış. Daha sonradan geldi.