bir de bir şey soracağım bu tarz elektronik ürünleri alırken belirli bi tarihler var mı indirime girdiği falan ay olur zaman olur beklenir mi yoksa zaman fark etmez istediğin zaman al mı dersin, hani düşeceği tarih varsa beklerim kazıklanmayalım durduk yere hocam
İyi değil derken şu yüzden demiş olabilirler, onlar masaüstü PC performansına göre kıyaslamışlardır. Aynı fiyata daha iyi sistem toplanır diye düşünmüş olabilirler. Ama laptop ile de oyun oynayabilirsin tabii ki. Monster'ın laptopları fena değildi diye biliyorum.
Bir de bir şey soracağım bu tarz elektronik ürünleri alırken belirli bir tarihler var mı indirime girdiği falan ay olur zaman olur beklenir mi yoksa zaman fark etmez istediğin zaman al mı dersin, hani düşeceği tarih varsa beklerim kazıklanmayalım durduk yere hocam
Ben indirim dönemlerini takip etmiyorum ama yakında belki bir ramazan indirimi falan olabilir ama çoğunlukla indirim yerine bindirim yapıyorlar. Şahsi fikrim en kısa zamanda almak. Çünkü fiyatlar her geçen gün artıyor.
HP OMEN Gaming 16-wf1000nt (9J1L0EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
HP OMEN Gaming 16-wf1000nt (9J1L0EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
Ben indirim dönemlerini takip etmiyorum ama yakında belki bir ramazan indirimi falan olabilir ama çoğunlukla indirim yerine bindirim yapıyorlar. Şahsi fikrim en kısa zamanda almak. Çünkü fiyatlar her geçen gün artıyor.
üstad başka bir şey sorayım o zaman bende bir laptop var 7 yıllık bu laptopa ram ssd cart curt yeni parça alsam iş görür mü yoksa sıfır al uğraşma mı dersin
üstad başka bir şey sorayım o zaman bende bir laptop var 7 yıllık bu laptopa ram ssd cart curt yeni parça alsam iş görür mü yoksa sıfır al uğraşma mı dersin