grafikibrahim24
Decapat
Yüklü miktarda dekupe yaptıktan sonra bütün PSD dosyalarını tek tek uğraşmadan bir seferde kaliteli bir şekilde JPG kaydetmenin bir yolu var mıdır?
Raw dan jpeg diye duymuştum ancak psd den jpeg için bilmiyorum program içinde. Fakat nette şöyle bir şey buldum. Belki işinize yarayabilir. PSD JPEG Çevirme (Online ve ücretsiz) — ConvertioYüklü miktarda dekupe yaptıktan sonra bütün PSD dosyalarını tek tek uğraşmadan bir seferde kaliteli bir şekilde JPG kaydetmenin bir yolu var mıdır?
Eki Görüntüle 461251
Teşekkürler düşünmen yeterli aslında kısa bir video yapıp atsan kenarda köşede bir çok kişi faydalanabilir.Arkadaşlar çözümü buldum. Hiç bir program ya da internet üzerinden bir site vb. gerekmiyor.
Direk Photoshop üzerinden bi uygulama yapıyorsunuz Photsohop kendisi yapıyor işlemi.
@Satyr kardeşim senin de öğrenmen gerekiyorsa yazarsan TeamViewer ile bağlanıp gösterebilirim buradan anlatması biraz karışık.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.