myu Hectopat Katılım 29 Ocak 2022 Mesajlar 243 Çözümler 5 16 Eylül 2023 #1 Bir video TikTok, Instagram ve YouTube platformuna nasıl aynı anda atılır? Mesela aynı açıklamayla aynı anda atmak istiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2023
Bir video TikTok, Instagram ve YouTube platformuna nasıl aynı anda atılır? Mesela aynı açıklamayla aynı anda atmak istiyorum.
murty0 Hectopat Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 1.447 Çözümler 6 16 Eylül 2023 #2 YouTube'a planlı yükleyebilirsiniz, TikTok ve Instagram'a ise taslak olarak yükleyip istediğiniz vakitte herkese açık yapabilirsiniz.
YouTube'a planlı yükleyebilirsiniz, TikTok ve Instagram'a ise taslak olarak yükleyip istediğiniz vakitte herkese açık yapabilirsiniz.
R Reco28 Decapat Katılım 17 Mart 2023 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Nisan 2024 #3 myu dedi: Bir video TikTok, Instagram ve YouTube platformuna nasıl aynı anda atılır? Mesela aynı açıklamayla aynı anda atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rez!!
myu dedi: Bir video TikTok, Instagram ve YouTube platformuna nasıl aynı anda atılır? Mesela aynı açıklamayla aynı anda atmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Rez!!