hakanoncu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #1 Merhabalar. Geçenlerde bir yazılıma tıklamıştım, şu anda hangi siteye girsem cheatglobal sitesi açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Merhabalar. Geçenlerde bir yazılıma tıklamıştım, şu anda hangi siteye girsem cheatglobal sitesi açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?
3 300319 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 21.763 Makaleler 63 Çözümler 478 23 Nisan 2021 #2 Galiba zararlı bulaşmış. Kaspersky veya Malwarebytes ile taratın. Otomatik Rotate attırıyor zararlı yazılım sanırım. Artı 0 Eksi
Galiba zararlı bulaşmış. Kaspersky veya Malwarebytes ile taratın. Otomatik Rotate attırıyor zararlı yazılım sanırım.
2 240702 Kilopat Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 1.059 Çözümler 8 23 Nisan 2021 #3 hakanoncu dedi: Merhabalar. Geçenlerde bir yazılıma tıklamıştım, şu anda hangi siteye girsem cheatglobal sitesi açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile bir tarama yapın. Artı 0 Eksi
hakanoncu dedi: Merhabalar. Geçenlerde bir yazılıma tıklamıştım, şu anda hangi siteye girsem cheatglobal sitesi açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile bir tarama yapın.
zyigit Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #4 hakanoncu dedi: Merhabalar. Geçenlerde bir yazılıma tıklamıştım, şu anda hangi siteye girsem cheatglobal sitesi açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirip tam tarama yapın, biliyorum klasikleşti. Artı 1 Eksi
hakanoncu dedi: Merhabalar. Geçenlerde bir yazılıma tıklamıştım, şu anda hangi siteye girsem cheatglobal sitesi açılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Kaspersky indirip tam tarama yapın, biliyorum klasikleşti.
Sefa70 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 1.905 Makaleler 4 Çözümler 11 Yer Sıradan bir ev 23 Nisan 2021 #5 Malwarebytes ve Adwclear indirip tarama yapın. Artı 0 Eksi
KS KS hakanoncu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #6 zyigit dedi: Kaspersky indirip tam tarama yapın, biliyorum klasikleşti. Genişletmek için tıkla... Peki Windows'un silemediği virüsler var, bunlar için ne yapmalıyım? İsterseniz SS atayım. Artı 0 Eksi
zyigit dedi: Kaspersky indirip tam tarama yapın, biliyorum klasikleşti. Genişletmek için tıkla... Peki Windows'un silemediği virüsler var, bunlar için ne yapmalıyım? İsterseniz SS atayım.
zyigit Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #7 hakanoncu dedi: Peki Windows'un silemediği virüsler var, bunlar için ne yapmalıyım? İsterseniz SS atayım. Genişletmek için tıkla... Atın bakalım. Artı 0 Eksi
hakanoncu dedi: Peki Windows'un silemediği virüsler var, bunlar için ne yapmalıyım? İsterseniz SS atayım. Genişletmek için tıkla... Atın bakalım.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #8 Reklam zararlısı yemiş olmanız muhtemel. AdwCleaner ve MalwareBytes halleder. Artı 0 Eksi
KS KS hakanoncu Hectopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #9 bunun gibi 10 adet var Dosya Ekleri masa.png 203,2 KB · Görüntüleme: 397 Artı 0 Eksi
zyigit Centipat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 446 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2021 #10 hakanoncu dedi: bunun gibi 10 adet var Genişletmek için tıkla... Kaspersky kuruluyormuş zaten şu an, kurulunca tarama yapın temizleyecektir. Üstüne bir de Malwarebytes ile tarama yaparsanız mükemmel olur. Artı 0 Eksi
hakanoncu dedi: bunun gibi 10 adet var Genişletmek için tıkla... Kaspersky kuruluyormuş zaten şu an, kurulunca tarama yapın temizleyecektir. Üstüne bir de Malwarebytes ile tarama yaparsanız mükemmel olur.