Bütün tarayıcılarda YouTube donuyor

sfeyn

Centipat
Daha fazla  
Bütün tarayıcılarda YouTube kasıyor neredeyse hepsini denedim Opera, Chrome, Microsoft Edge, Firefox ama çözemedim. Çözüm yolu var mı?

Bütün tarayıcılarda YouTube kasıyor neredeyse hepsini denedim Opera, Chrome, Microsoft Edge, Firefox ama çözemedim. Çözüm yolu var mı?

Video izlerken mi donuyor yoksa normalde mi? Video izlerken donuyorsa 60 FPS çözünürlüklerde donması muhtemel 720P60 veya 1080P60 videoları normal 720p ve 1080P'ye düşüren bir eklenti vardı onu deneyebilirsiniz.

Çözünürlüğü düşür veya internet hızını kontrol et. Eğer yavaşsa hücreselini aç. Yine olmazsa bilgisayarını yeniden başlat. Yine olmazsa kablolu bağlantı dene. Yine olmazsa gizli mod, farklı bir hesap veya misafir modunuden

Video izlerken mi donuyor yoksa normalde mi? Video izlerken donuyorsa 60 FPS çözünürlüklerde donması muhtemel 720P60 veya 1080P60 videoları normal 720p ve 1080P'ye düşüren bir eklenti vardı onu deneyebilirsiniz.

Genellikle Shorts kısmında.

Reklam engelleyiciden olabilir, kapatmayı deneyin. Ben Premium'a geçince nefes almıştım.

Reklam engelleyici kullanmıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Genellikle Shorts kısmında.

Reklam engelleyici kullanmıyorum.
Bilgisayardaki Shorts birazcık hantal çalışıyor hocam. Üstteki arkadaşların dediği gibi donanım hızlandırma'yı kapat/açıp deneyebilirsiniz h264ify eklentisini kurup deneyebilirsiniz.

Bilgisayardaki Shorts birazcık hantal çalışıyor hocam. Üstteki arkadaşların dediği gibi donanım hızlandırma'yı kapat/açıp deneyebilirsiniz H264ify eklentisini kurup deneyebilirsiniz.

Hocam denedim olmuyor ne yapsam da gitmiyor bu kasma.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…