L Lawindark Yoctopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #1 Bütün uygulamalarda Google Play Hizmetleri ile sorun oluştu diyor ve 2-3 dk sonra oyundan sürekli ana ekrana atıyor.
Bütün uygulamalarda Google Play Hizmetleri ile sorun oluştu diyor ve 2-3 dk sonra oyundan sürekli ana ekrana atıyor.
Arthxr Picopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 132 Yer Azerbaycan Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 6500, GTX 750 Ti, 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Digital marketing 2 Mart 2023 #2 Merhaba, telefon marka model öğrenebilir miyim?
L Lawindark Yoctopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #3 Arthxr dedi: Merhaba, telefon marka model öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Merhaba lenovo tablet
Arthxr dedi: Merhaba, telefon marka model öğrenebilir miyim? Genişletmek için tıkla... Merhaba lenovo tablet
Arthxr Picopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 132 Yer Azerbaycan Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 6500, GTX 750 Ti, 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Digital marketing 2 Mart 2023 #4 Lawindark dedi: Merhaba lenovo tablet Genişletmek için tıkla... Android sürümü nedir?
L Lawindark Yoctopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #5 android sürümü 10
Arthxr Picopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 132 Yer Azerbaycan Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 6500, GTX 750 Ti, 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Digital marketing 2 Mart 2023 #6 Lawindark dedi: Android sürümü 10 Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı deneyin, güncelleme olup olmadığına bakın.
Lawindark dedi: Android sürümü 10 Genişletmek için tıkla... Yeniden başlatmayı deneyin, güncelleme olup olmadığına bakın.
L Lawindark Yoctopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #7 Arthxr dedi: Yeniden başlatmayı deneyin, güncelleme olup olmadığına bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bunları yaptım fabrika ayarlarına geri dönüp bütün güncellemeleri gene yaptım ama bi uygulama indirip açsam google hizmetleri ile ilgili sorun yaşanıyor cevabını alırıyorum
Arthxr dedi: Yeniden başlatmayı deneyin, güncelleme olup olmadığına bakın. Genişletmek için tıkla... Hocam bunları yaptım fabrika ayarlarına geri dönüp bütün güncellemeleri gene yaptım ama bi uygulama indirip açsam google hizmetleri ile ilgili sorun yaşanıyor cevabını alırıyorum
Arthxr Picopat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 132 Yer Azerbaycan Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 6500, GTX 750 Ti, 32 GB Ram Cinsiyet Erkek Meslek Digital marketing 2 Mart 2023 #8 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izleyip deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bu videoyu izleyip deneyin.
L Lawindark Yoctopat Katılım 2 Mart 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2023 #9 Denedim hocam sorun aynı şekilde devam ediyor.