Çözüldü Bütün Victus modellerin Type-C Portu iGPU üstüne mi bağlı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Turan Şimşek

Kilopat
Daha fazla  
Evet verir, Type-C portu DP destekliyor. iGPU üstüne bağlı.

Bütün modeller bu şekilde mi? Bende S0025NT modeli var 4050 R5 7640HS şeklinde. Yeni bir monitör aldım sadece DP kablosu geliyor. Sizce HDMI 2.1 mi almalıyım Type-C to DP mi?

Çözüm
Bütün modeller bu şekilde mi? Bende S0025NT modeli var 4050 R5 7640HS şeklinde. Yeni bir monitör aldım sadece DP kablosu geliyor. Sizce HDMI 2.1 mi almalıyım Type-C to DP mi?

Günümüze kadar gelen modeller ve sorduğunuz model böyle evet. Type-C iGPU üstüne bağlı olduğu için HDMI daha iyi olur eğer monitörün HDMI port sürümü yüksek ise.

Günümüze kadar gelen modeller ve sorduğunuz model böyle evet. Type-C iGPU üstüne bağlı olduğu için HDMI daha iyi olur eğer monitörün HDMI port sürümü yüksek ise.

Çözüm

HDMI 2.1 gayet mantıklı olur.

link

Bu kablo G65B monitör için işe yarar mı? 2K 240Hz olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…