Kart düşürmek için 2 saatten fazla oynamak gerekiyor, 2 saatten fazla oynayınca iade edilmiyor.
Anime oyunlarından 700TL'lik duvar kağıdı düşürenler var onlara da bakın.
1, 8 saat oynamisken 1 kart düşürdüm ve direkt iade edip, kartı sattim.
Kart düşürmek için 2 saatten fazla oynamak gerekiyor, 2 saatten fazla oynayınca iade edilmiyor.
Anime oyunlarından 700TL'lik duvar kağıdı düşürenler var onlara da bakın.
Eskiden evet, öyle oluyordu fakat artık öyle değil.1, 8 saat oynamisken 1 kart düşürdüm ve direkt iade edip, kartı sattim.![]()
Daha yenilerde yaptım.Eskiden evet, öyle oluyordu fakat artık öyle değil.
Dikkat edin hocam öyle yapınca iade banı yiyebilirsiniz.1, 8 saat oynamisken 1 kart düşürdüm ve direkt iade edip, kartı sattim.![]()
2 kere yaptım, bir sey olmadi.Dikkat edin hocam öyle yapınca iade banı yiyebilirsiniz.
Böyle birşey nasıl oluyor? "Steam İadeleri" bölümünde böyle birşeyin olduğu yazmıyor.Daha yenilerde yaptım.
Böyle bir şey nasıl oluyor? "Steam İadeleri" bölümünde böyle birşeyin olduğu yazmıyor.
"Steam üzerinden bir ürünü ön sipariş ettiğinizde (ve bu ürün için gerekli ödemeyi yaptığınızda), ürünün satışa çıkış tarihine kadar istediğiniz zaman iade talebinde bulunabilirsiniz. Standart 14 gün/2 saat kuralı, oyunun çıkış tarihinden itibaren yine geçerli olacak."
Steam'de 3 saat oynanmış oyun iade edilir mi?
Steam'den PUBG almıştım 3 gün önce. İade edebilme şansım var mı? Oyunu tam 3 saat oynadım.www.technopat.net
Ben 8 saat zannettim1.8 saat oynamis görünüyordu Idle Master'da. 1 kart düştüğünü görünce direkt iade ettim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.