Büyü yapılmış olabilir mi?

Sahsen ben anlayamadım hocam? Ağza alınması ve de inanmak neden günah, kur'an'da büyü ile ilgili onca ayet varken? Yapmak veya yaptırmak çok büyük günah evet ama sizin dediğinizi anlayamadım?

Hiç ağza alınıp sözü edilip konuşulmaması gereken konular bence.

Her insanın düşüncesi ayrı hocam, size göre konusulmamasi gereken bir konu ama ben diğer insanların önlem alabilmesi için konuşmamız gereken bir konu olduğunu düşünüyorum.

Korkmamıza da gerek yok aslında, nice dua var hangi kitap olursa olsun, korunma dualarını bol bol okuduğumuz taktirde hicbirsey olmayacaktir İnşallah.

Dalga gecmeden anlatmaya calisacagim. Arkadaşlar in cin buyu seytan melek diye bir şey yok. Inancli olabilirsiniz, Tanrı'ya inanabilirsiniz buna saygi duyuyorum. ABD'nin Çin'e buyu yaptigini duyan var mi? Ya da baska bir ulkenin? Buyuyle cinle ugrasip gelisip guclenen birileri? Bir dusunsenize dunyanin super gucu Amerika her yil 1 trilyon dolara yakin butceyi savunmaya ayiriyor, buyuyle atla deveyle olsaydi dunyanin en iyi hocalarini tutardi en kalifiye cinlerini gorevlendirir daha ucuza hallederdi . Yahu kendine hoca diyen dolandiricilar sozde doga ustu guclerle ugrasirken sizden alacagi 3-5 kurusa mi ihtiyac duyarlar? O kadar savaslar oldu, gunumuzde hala soykirim yapiliyor orta doğu'da. Nerede o gucler? Bu cinler buyuler sadece insanlarin ask hayatlariyla mi ilgileniyor? Aklinizi basiniza alin masallara inanmayin. Konu sahibinin basina gelen olay, aptal cahil cuhela birileri size akli sira kotuluk yapmaya calismis olabilir. Malum burada konu acip buyu yapilmis olabilir mi diye konu aciyorsaniz cevrenizde de bunu yapabilecek potansiyelde insanlar vardir. Yasadiginiz sorunlarin sebebini gerçekçi olursaniz bulabilirsiniz. Dolandiricilara gitmek yerine psikolojik destek alin.

Son düzenleme:
Büyü diye birşey yok. Endişelenme yani.

Niye ki böyle saçmalıklara inanan insanları bilinçlendirmek iyi birşey. Büyü vb şeyler gerçek değil yani.

Büyü diye birşey yok. Endişelenme yani.

Niye ki böyle saçmalıklara inanan insanları bilinçlendirmek iyi birşey. Büyü vb şeyler gerçek değil yani.
İnanmayabilirsin ama başkalarının inandığı bir şeye saçmalık demek doğru olmaz, evet sana göre yok ama başkasına göre var kısaca üsluba dikkat edelim.

İnanmayabilirsin ama başkalarının inandığı bir şeye saçmalık demek doğru olmaz, evet sana göre yok ama başkasına göre var kısaca üsluba dikkat edelim.
Dini inancı olsa söylemezdim ama büyü gibi birşey sadece saçmalıktır hocam. Bu tarz şeyleri yumuşatarak anlatmanın katkıdan çok zararı var bence. 2025 yılında milletin uzaya çıktığı dönemde bizim ülkemizde büyü yapılmış olabilir mi hocaya mı gitsem diye bir tartışma olursa biz yerimizde sayarız.

Kardeşim, kolay gelsin.

Ben inanmıyorum şahsen bu tür olaylara. Etrafımda da dindar çok fazla böyle olayları görmüş bilmiş olarak anlatan insanlar var.

Şahsen bu durum mental açıyla alakalı bir durum. Mentalini her zaman iyi tut. İyiymiş gibi davran geçer.

Büyü diye bir şey yok, psikolojik olarak sıkıntınız var.

Büyü diye bir şey var maalesef, şahit oldum biliyorum. Fakat bu konuları düşünürseniz kendinize çekersiniz. Şu anlık hocaya gerek olduğunu düşünmüyorum, takmayıp devam etmen gerekiyor.

Büyü ne hocam tövbe tövbe ağza alınması bile büyük günah hele ki inanmak.

Hacı siz de bir değişiksiniz ya, Allah'ın dediğinin bir kısmına inanıp bir kısmına inanmamak nedir? Günah diyorsun ama Allah'ın dediğini inkar ediyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…