Büyüdükçe insan bilgisayara bakmıyor

siyam

Femtopat
Arkadaşlar şu an 18 yaşımdayım, 4 senedir bilgisayar bakma hevesim kalmadı. Ne oyunlar sarıyor ne de tarayıcı, eskiden dona dona oynadığım oyunlardan zevk alıyordum, YouTube'dan da zevk alıyordum şimdi bilgisayarı açasım gelmiyor, belki dedim sorun laptoptandır gittim o kadar masraf yapıp masaüstü topladım. Meğer sorun bilgisayarda değilmiş zararına sattım, zaten gereksiz yer yapıyordu. Şimdi Excalibur var, sorun gerçekten de yaştaymış, 13-14 yaşındayken Zula'dan deli gibi zevk alıyordum resmen oyunu yaşıyordum, şimdi bırakın Zula'yı açmayı bilgisayarı açmaya üşeniyorum. Ve 8-10 yaşlarında GTA SA'dan da deli gibi zevk alırdım şimdi GTA 5 var, olsa ne yarar ne zevk var ne heves. Küçükken ders bile çalışamıyordum bilgisayar bağımlılığından geçen yıllara gerçekten üzülüyorum, şimdi odamın içinde bunalıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim düşüncem insan büyüdükçe bakmıyor değil oyunlar artık eskisine göre zevk vermediği için bakmıyor.

19 yaşındayım, son 4-5 senedir bende hiç zevk almıyorum demek ki her şeyi tatmışız, aynı oyunlar - aynı içerikler - aynı filmler diye diye bilgisayarın özelliği kalmadı. Küçükken hep isterdim güzel bir bilgisayarım olsun, her şeyi en üst grafiklerde oynayayım vs vs. diye ; şuan alacak gücüm var, ama işte hem belirttiğim şeyler. Bir de üstüne koskoca SORUMLULUK diye bir kelime de eklenince, bilgisayar hevesi kalmıyor doğal olarak.

Benim düşüncem insan büyüdükçe bakmıyor değil oyunlar artık eskisine göre zevk vermediği için bakmıyor.
ben 2015-2016da arkadaşlarla hamachi kurmaya çalışıp survival atmayı özledim be ah maziler ah

Ben 2015-2016'da arkadaşlarla Hamachi kurmaya çalışıp Survival atmayı özledim be ah maziler ah.

Bizde az denemedik hocam eskiden kuzenlerle telefondan indirip oynamaya çalıştığımız tam oynayacakken babamızın hadi gidiyoruz dediği Minecraft PE bile zevk veriyordu.

Laptopum vardı oyunları kasarak oynuyordum inanılmaz zevk alıyordum anlatamam o zevki şimdi PC aldım her oyunu yüksek FPS ve akıcı şekilde oynuyorum ama oynamak istemiyorum şimdi ise bunu da anlamadım kendimi gelişirmek istiyorum oyun oynamak vakit kaybı gibi gelmeye başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…