İstanbul'da oturuyorsan ve amazondan alacaksan ayrı bir kolay oluyor. Hem ertesi günü geliyor. İade etmek istersende ertesi güne kadar iade alıyorlar falan.İade süresini beklemek sorun değilse genellikle internette fiyatlar daha ucuz oluyor.
Aynı şekilde İstanbulda oturan biri olarak söylüyorum KolayGelsin kadar müthiş bir kargo şirketi yok.İstanbul'da oturuyorsan ve amazondan alacaksan ayrı bir kolay oluyor. Hem ertesi günü geliyor. İade etmek istersende ertesi güne kadar iade alıyorlar falan.
En iyi kargo firması valla. Şuana kadar bir kere bile problem yaşamadım. Geçenlerde kardeşim adresi yanlış girdiği için alt komşuya vermişler kargoyu. 30 dakika falan kargoyu aradım. Sonra şikayet ettim kargom bana gelmedi diye. O gün baya üstüne düştüler. Ardından kargo alt komşudan çıktı. Ad soyad sormadan vermişler xd. Sonraki aramalarında şikayeti geri çektim. Ardından birde şube müdürü mü ne aradı ve özürlerini iletip şikayeti geri çektiğim için teşekkür ettiler.Aynı şekilde İstanbulda oturan biri olarak söylüyorum KolayGelsin kadar müthiş bir kargo şirketi yok.
2 saat öncesinde geleceğiz evde misiniz diye arıyorlar, kargo geldiği vakit sepetiniz var mı eğer yoksa biz çıkabilir diyorlar ki binada asansör dahi yok. Yaptıkları işin hakkını veriyorlar.En iyi kargo firması valla. Şuana kadar bir kere bile problem yaşamadım. Geçenlerde kardeşim adresi yanlış girdiği için alt komşuya vermişler kargoyu. 30 dakika falan kargoyu aradım. Sonra şikayet ettim kargom bana gelmedi diye. O gün baya üstüne düştüler. Ardından kargo alt komşudan çıktı. Ad soyad sormadan vermişler xd. Sonraki aramalarında şikayeti geri çektim. Ardından birde şube müdürü mü ne aradı ve özürlerini iletip şikayeti geri çektiğim için teşekkür ettiler.
Genelde arıyorlar benide. Direkt kurye arıyor ama o sefer aramadılar işte.2 saat öncesinde geleceğiz evde misiniz diye arıyorlar, kargo geldiği vakit sepetiniz var mı eğer yoksa biz çıkabilir diyorlar ki binada asansör dahi yok. Yaptıkları işin hakkını veriyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.