Büyük beden gömlek internetten mi yoksa mağazadan mı alınmalı?

dark07

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar gömlek alacağım ama 125 kiloyum ve boyum 180 cm civarı yani istediğim her şeyi giyemiyorum. Bedenime göre mağazalarda gömlek bulabilir miyim yoksa internetten mi sipariş etmeliyim?

Bazen internette iyi indirim oluyor. Beden tablosuna bakarak alınabilir. Bazende aynı boy-kilodaki insanların yorumları oluyor. Ben ona göre alıyorum.

Ben genelde kendi üzerimde görmeden almak istemiyorum. İade süreci falan uzun sürüyor ama sabırlı biriysen sorun olacağını sanmıyorum hem daha uygun fiyatlı şeyler de bulabilirsin internetten.

İstanbul'da oturuyorsan ve amazondan alacaksan ayrı bir kolay oluyor. Hem ertesi günü geliyor. İade etmek istersende ertesi güne kadar iade alıyorlar falan.
Aynı şekilde İstanbulda oturan biri olarak söylüyorum KolayGelsin kadar müthiş bir kargo şirketi yok.

Aynı şekilde İstanbulda oturan biri olarak söylüyorum KolayGelsin kadar müthiş bir kargo şirketi yok.
En iyi kargo firması valla. Şuana kadar bir kere bile problem yaşamadım. Geçenlerde kardeşim adresi yanlış girdiği için alt komşuya vermişler kargoyu. 30 dakika falan kargoyu aradım. Sonra şikayet ettim kargom bana gelmedi diye. O gün baya üstüne düştüler. Ardından kargo alt komşudan çıktı. Ad soyad sormadan vermişler xd. Sonraki aramalarında şikayeti geri çektim. Ardından birde şube müdürü mü ne aradı ve özürlerini iletip şikayeti geri çektiğim için teşekkür ettiler.

En iyi kargo firması valla. Şuana kadar bir kere bile problem yaşamadım. Geçenlerde kardeşim adresi yanlış girdiği için alt komşuya vermişler kargoyu. 30 dakika falan kargoyu aradım. Sonra şikayet ettim kargom bana gelmedi diye. O gün baya üstüne düştüler. Ardından kargo alt komşudan çıktı. Ad soyad sormadan vermişler xd. Sonraki aramalarında şikayeti geri çektim. Ardından birde şube müdürü mü ne aradı ve özürlerini iletip şikayeti geri çektiğim için teşekkür ettiler.
2 saat öncesinde geleceğiz evde misiniz diye arıyorlar, kargo geldiği vakit sepetiniz var mı eğer yoksa biz çıkabilir diyorlar ki binada asansör dahi yok. Yaptıkları işin hakkını veriyorlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı