Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 26 Ağustos 2014 #11 Korunan işletim sistemi ögelerini göster seçeneğini işaretlemişsin. O yüzden gözüküyor. Yoksa diğer bilgisayarında da oluşur o dosyalar.
Korunan işletim sistemi ögelerini göster seçeneğini işaretlemişsin. O yüzden gözüküyor. Yoksa diğer bilgisayarında da oluşur o dosyalar.
Erdem Öcük Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2014 #12 Egemen dedi: Korunan işletim sistemi ögelerini göster seçeneğini işaretlemişsin. O yüzden gözüküyor. Yoksa diğer bilgisayarında da oluşur o dosyalar. Genişletmek için tıkla... İşte bunu bilmiyordum ve araştırdığım onca sitenin hiçbirinde bu bilgiye rastlamamıştım. Çok teşekkürler. Dosyalar gözükmüyor şuan. İçim rahatladı teşekkürler
Egemen dedi: Korunan işletim sistemi ögelerini göster seçeneğini işaretlemişsin. O yüzden gözüküyor. Yoksa diğer bilgisayarında da oluşur o dosyalar. Genişletmek için tıkla... İşte bunu bilmiyordum ve araştırdığım onca sitenin hiçbirinde bu bilgiye rastlamamıştım. Çok teşekkürler. Dosyalar gözükmüyor şuan. İçim rahatladı teşekkürler
Egemen Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ağustos 2011 Mesajlar 8.863 Makaleler 1 Çözümler 10 Yer Ankara Daha fazla Meslek Doktor 26 Ağustos 2014 #13 Rica ederim. Virüs şüpheniz varsa ayrıca dediğim araçla USB'den boot edip taratabilirsiniz.
Erdem Öcük Hectopat Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2014 #14 Peki teşekkürler.