3 4 aydır konuştuğum bir kız vardı. 2 kez görebildim. Sonra sözde kansere yakalandı. Masraflarını karşıladım. Doktor diye kendini tanıtan kişi ismi sözde Mustafa Yıldırım acıbadem'de doktor olduğunu söyledi. Yeni yeni kendime geliyorum. Sözde kanserle beraber organ tömörü de çıktı. Her şey aşırı inandırıcıydı. Bu arada en ince ayrıntısına kadar düşünmüşler. Ben de salağım ki kandım ve bir miktar para gönderdim. Yüklü bir masraf daha çıktı. Neyse ki onu göndermeden ayıktım mevzuyu. Kız şu an Kocaeli Acıbadem sözde yatıyor ancak hastaaneler hasta yatış bilgisini vermediği için bir bilgiye de ulaşamadım. Kıza da sözde kendini doktor olarak tanıtan kişiye de iyi bir serteldim ve mahkemeye vereceğimi söyledim ikisini de.
Sözde kız borcunu eskortluk yaparak ödeyeceğini falan söyledi bir ton boş laf etti. Ben de borcun şu kadar dedim. Ameliyat paramı denkleştireyim bir iki aya ödemeye başlayacağım dedi. IBAN'ımı attım, engellemedi ama büyük ihtimal dolandırıldım ve zaman kazanmaya çalışıyor. Şu an giden gitti mahkemeden falan da bir halt çıkmayacağına eminim açıkçası ondan uğraşmayacağım. Bu da bana ders olsun. Anlatmak istedim istediğiniz her şeyi diyebilirsiniz, hak ediyorum. Çünkü duygusal bağ ile sevgililik ile 2 kez gördüğüm kıza kandım ve dolandırıldım işin özü.