cLaww Kilopat Katılım 12 Haziran 2019 Mesajlar 792 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veritabanı Programcılığı 20 Ağustos 2021 #11 Te. Hodja dedi: Dosyayı Google Drive gibi bir bulut saklama sistemine yükleyerek bağlantı paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hallettim. EmreYildiz dedi: Eskiden uzakta oturan arkadaşıma Call of Duty Modern Warfare oyununun dosyalarını gönderecektim 15 GB dosyayı parça parça bölüp Yandex Disk'e yüklemiştim o aklıma geldi yazayım dedim Ne beklemiştim be.. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hallettim.
Te. Hodja dedi: Dosyayı Google Drive gibi bir bulut saklama sistemine yükleyerek bağlantı paylaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hallettim. EmreYildiz dedi: Eskiden uzakta oturan arkadaşıma Call of Duty Modern Warfare oyununun dosyalarını gönderecektim 15 GB dosyayı parça parça bölüp Yandex Disk'e yüklemiştim o aklıma geldi yazayım dedim Ne beklemiştim be.. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, hallettim.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2021 #12 Bişey değil
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.683 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 20 Ağustos 2021 #13 Telefonundaki dosyaları PC'ye kes yapıştır yapıp yer aç ve telefonu USB bellek gibi kullan.