dopan Decapat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #1 Yaklaşık 100 GB kadar dosya var bunları nasıl siteye aktarıp site kullanabilirim?( IP adresim gözüksün istemiyorum domain bağlamakta istiyorum ).
Yaklaşık 100 GB kadar dosya var bunları nasıl siteye aktarıp site kullanabilirim?( IP adresim gözüksün istemiyorum domain bağlamakta istiyorum ).
Çözüm Myk61 17 Mayıs 2023 Wordpress kurup indirme bağlantısı verebilirsin. Detay vermediğin için yönlendirme yapamıyorum ama araştırman gereken şey Offshore VDS.
Wordpress kurup indirme bağlantısı verebilirsin. Detay vermediğin için yönlendirme yapamıyorum ama araştırman gereken şey Offshore VDS.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.315 Çözümler 104 17 Mayıs 2023 #2 Wordpress kurup indirme bağlantısı verebilirsin. Detay vermediğin için yönlendirme yapamıyorum ama araştırman gereken şey Offshore VDS. Artı 0 Eksi Çözüm
Wordpress kurup indirme bağlantısı verebilirsin. Detay vermediğin için yönlendirme yapamıyorum ama araştırman gereken şey Offshore VDS.
KS KS dopan Decapat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2023 #3 Myk61 dedi: WordPress kurup indirme bağlantısı verebilirsin. Detay vermediğin için yönlendirme yapamıyorum ama araştırman gereken şey Offshore VDS. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Myk61 dedi: WordPress kurup indirme bağlantısı verebilirsin. Detay vermediğin için yönlendirme yapamıyorum ama araştırman gereken şey Offshore VDS. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.