M Maciçinüyeoldum Hectopat Katılım 22 Mayıs 2021 Mesajlar 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #1 Aradığım özellikler; Büyük ekran, Android, iyi batarya ömrü, güçlü parlaklık. Bu özelliklere sahip çok da pahalı olmayan neler var? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Nisan 2024
Aradığım özellikler; Büyük ekran, Android, iyi batarya ömrü, güçlü parlaklık. Bu özelliklere sahip çok da pahalı olmayan neler var?
ruzgaew Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2020 Mesajlar 4.150 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #2 Bütçe nedir?
7 734204 Centipat Katılım 29 Kasım 2023 Mesajlar 3.698 Çözümler 4 8 Nisan 2024 #3 Bütçe yoksa S24 Ultra öneririm.
HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Nisan 2024 #4 Maciçinüyeoldum dedi: Aradığım özellikler; Büyük ekran, Android, iyi batarya ömrü, güçlü parlaklık. Bu özelliklere sahip çok da pahalı olmayan neler var? Genişletmek için tıkla... Seni tanımıyorum o yüzden beyninin şu ana kadar yaşadığı olayları 1000 sayfalık bir kitap haline getirip, bu sayfalar doğrultusunda sana göre ucuz telefonun kaç tl olduğuna dair net bir sonuç mu çıkarmamı mı istersin yoksa bütçeni söylemeni mi?
Maciçinüyeoldum dedi: Aradığım özellikler; Büyük ekran, Android, iyi batarya ömrü, güçlü parlaklık. Bu özelliklere sahip çok da pahalı olmayan neler var? Genişletmek için tıkla... Seni tanımıyorum o yüzden beyninin şu ana kadar yaşadığı olayları 1000 sayfalık bir kitap haline getirip, bu sayfalar doğrultusunda sana göre ucuz telefonun kaç tl olduğuna dair net bir sonuç mu çıkarmamı mı istersin yoksa bütçeni söylemeni mi?