Büyük el için Rival 100 ?

Büyükten kastın kaç cm? Alttaki şekilde betimlendiği üzere elini ölçüp söylersen daha uygun bir cevap veririz. Ayrıca mouse tutuş şeklin nedir? Palm mı? Claw mı? Fingertip mi?
image5.jpeg


1341454553883.png
 
Eliniz ve tutuş şekliniz için gayet uygun. İsterseniz alternatif olarak Logitech G402 Hyperion Fury Gaming Mouse 910-004068 | sanalmarketim
Razer Deathadder 2013 Mouse 6400dpi - n11.com
Amazon.com: Razer DeathAdder Chroma - Multi-Color Ergonomic Gaming Mouse - 10,000 DPI Sensor - Comfortable Grip - World's Most Popular Gaming Mouse: Computers & Accessories
bu üç mouse'a da bakabilirsiniz. Rival 100'de belli bir kullanımdan sonra kauçuk kısmında erime gibi şikayetler var. Başka da bir sıkıntısını duymadım. Deathadder 2013 ile Deathadder Chroma arasında fonksiyonel tek fark led ışığının Chroma'da istenilen şekilde düzenlenebilmesi. G402'de çokça tercih edilen bir mouse. Profesyonel E-Spor oyuncularında genelde Deathadder görüyorum ama G402 ile aralarında ciddi bir fark bildiğim kadarıyla yok. Kullandıkları sensörler hakkında bilgim yok. O konuda bir şey yazamıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı