Büyük ele Razer DeathAdder V2 Mini almak mantıklı mı?

Bütçe
250

ZennsMi

Kilopat
Merhaba dostlar, 17 cm uzunluğunda elim var Razer DeathAdder V2 Mini almak istiyorum elime küçük geleceğini biliyorum fakat küçük olması beni rahatsız eder mi dostlar? ("bu fiyata başka içime sinen mouse bulamadım")

Bence mantıklı değil hocam. Bloody önerebilirim 5+ yıl aynı mouseyi kullandım hala canavar gibi çalışıyor sadece fiziksel deforme ve 4 makro tuşundan sadece birine biraz sıkı bastırmak gerekiyor aktive etmek için. Rog set ve wireless uğruna değiştirdim yoksa gayet memnundum. Ellerim büyüktür V7M modelini kullanıyordum

18 cm ile Viper Mini kullanıyorum, ben rahatsız olmuyorum gayet rahat ama claw tutuyorum, arada palm oluyor. Denemekten zarar gelmez hocam.

Elim 21 cm, öncesinde Rival 300 ve Rival 650 kullandım. Daha sonra Viper Ultimate aldım çünkü Rival 650 çok ağır geliyordu. Ancak Viper Ultimate büyük elime rağmen çok da küçük gelmemişti. Ellerimiz arasında 4cm var Viper Mini ile Ultimate arasında o kadar fark yok. Size kalmış, bence küçük gelecektir. O fiyat bandında ikinci elde Basilisk HyperSpeed bakabilirsiniz, şu an kullanıyorum oldukça da memnunum.

17 cm o kadar büyük değil ki ayrıca.

Bence gayet büyük hocam, neden öyle dediniz ki?

O fiyat bandinda deneyin hocam iyidir.

Öncelikle 15 ve altı küçük 15-20 arası orta 20 ve üstü büyük sayılır. Bu bilgilendirmenin ardından mantıklı değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…