Büyük, ergonomik mouse önerisi

Bütçe
1000-2000

p4nk3yk

Femtopat
Daha fazla  
Babam yeni mouse alma arayışında ama baktığı fareler bana eski gibi geldi açıkçası. Ben G402 Hyperion Fury'nin 2025'te alınmaması gerektiğini düşünüyorum açıkçası, hem sensörü güncel sayılabilecek hem de böyle 60-70 gram civarı bir mouse varsa önerirseniz sevinirim.

Palm grip kullanıyor ve bilekten oynuyor, Online FPS bağımlısı. Wraith'te falan baktım da çok ergo mouse göremedim.

Babam yeni mouse alma arayışında ama baktığı fareler bana eski gibi geldi açıkçası. Ben G402 hyperion Fury'nin 2025'te alınmaması gerektiğini düşünüyorum açıkçası, hem sensörü güncel sayılabilecek hem de böyle 60-70 gram civarı bir mouse varsa önerirseniz sevinirim.

Palm grip kullanıyor ve bilekten oynuyor, Online FPS bağımlısı. Wraith'te falan baktım da çok ergo mouse göremedim.

G502 belki bütçeye uyar geri kalanlar genelde bütçe dışı oluyor hocam.

Bütçenizi biraz aşıyor ama ben razer deathadder v3 pro aldım kablolu versiyonu 1k daha ucuzdu galiba.Tam elime oturdu benim elim büyüktür palm grip tutuyorum bilekten oynuyorum ve fps oyunlarında yüksek ranklardayım.Hem 63 gram hem sensörleri harika.Online fps oyunları için birebir bence.

bu üç versiyonundan tercih yapabilirsiniz v3 kablosuz pilli v3 pro bataryalı düz v3 ise kablolu

Son düzenleme:
Bütçenizi biraz aşıyor ama ben razer deathadder v3 pro aldım kablolu versiyonu 1k daha ucuzdu galiba.Tam elime oturdu benim elim büyüktür palm grip tutuyorum bilekten oynuyorum ve fps oyunlarında yüksek ranklardayım.Hem 63 gram hem sensörleri harika.Online fps oyunları için birebir bence.
deathadderlara bakmıştım da v2 kablolu olanını akakçede 4 küsüre görünce dedim noluyo stok mu kalmadı fln babamı ikna edebilirsem v3 üne bakarım saolun

deathadderlara bakmıştım da v2 kablolu olanını akakçede 4 küsüre görünce dedim noluyo stok mu kalmadı fln babamı ikna edebilirsem v3 üne bakarım saolun
Güncel fiyatları böyle hocam
IMG_8221.jpeg

G502 belki bütçeye uyar geri kalanlar genelde bütçe dışı oluyor hocam.

Bir tane versiyonu varmış 60 gram G502 X Lite diye ama yazınca Lightspeed falan çıkıyor bulamadım bir türlü. Eski kullandığı fare de ağırdı problem olmaz diyor ama momentum taşıyacak mouse istediği zaman durmayacak gibi hissediyorum 110 gram falan bir şey alırsa.

hyper speed ile kablolu versiyon nasıl aynı fiyat ya çıldırırsın. Attack sharktan fln bulmayı planlıyorum ya hayatta vermez babam bir mousea 3000. En kötü simetrik mouse denettiricem yoksa kalıcak tarihin unuttuğu mouselara.

Bir tane versiyonu varmış 60 gram G502 X Lite diye ama yazınca Lightspeed falan çıkıyor bulamadım bir türlü. Eski kullandığı fare de ağırdı problem olmaz diyor ama momentum taşıyacak mouse istediği zaman durmayacak gibi hissediyorum 110 gram falan bir şey alırsa.

hyper speed ile kablolu versiyon nasıl aynı fiyat ya çıldırırsın. Attack sharktan fln bulmayı planlıyorum ya hayatta vermez babam bir mousea 3000. En kötü simetrik mouse denettiricem yoksa kalıcak tarihin unuttuğu mouselara.
taksitle alabiliyorsun ben taksitle aldım.

Wraithdekiler daha f/p dır ama razer elime tam oturuyor ve garantisi var uğraştırmıyor hem Amazon hem Razer garanti konusunda iyi firmalar

Taksitle alabiliyorsun ben taksitle aldım.

Wraithdekiler daha F/P'dır ama Razer elime tam oturuyor ve garantisi var uğraştırmıyor hem Amazon hem Razer garanti konusunda iyi firmalar.

Öyle de maalesef günümüzde Logitech Razer gibi markalar full isme para alıyor gibi Zowie de aynı şekilde hani bir kablolu mouse ya ne kadar pahalı olabilir sensörü falan desen değil Lamzu Scyrox adı altında kablosuz halini yaptı o bile 3000 kablosuzunu yapsan 2000 olması lazım pat Razer yapıyor o da 3000.

Garanti vs konusunda da razerdan laptop alan vs kullanıcılardan dolayı onun da iyi olduğunu düşünmüyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı