Mwrszm Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 Merhaba, büyük harflerle random atmak eril enerjiyi düşürür mü, kızlar tarafından? Büyük harflerle atmak fazla kadınsı gibi hissettirmeye başladı. Sizce?
Merhaba, büyük harflerle random atmak eril enerjiyi düşürür mü, kızlar tarafından? Büyük harflerle atmak fazla kadınsı gibi hissettirmeye başladı. Sizce?
Skolp Hectopat Katılım 20 Temmuz 2022 Mesajlar 1.174 Çözümler 22 Yer İstanbul 1 Eylül 2024 #2 Bende merak ediyorum bu konuyu, evet gerçekten de kadınsı hissetiriyor artık, atmasak mı ne yapsak?
waps Hectopat Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 431 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Omen 16-wf0029nt Intel Core I5-13500HX, RTX 4060, 1TB SSD, 16GB RAM İşletim Sistemi : Windows 11 Home x64 Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 "XD" kullanıyorum ben genelde. Bazen sonundaki D harfini uzattığım da oluyor.
Mwrszm Centipat Katılım 14 Nisan 2024 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #4 Skolp dedi: Bende merak ediyorum bu konuyu, evet gerçekten de kadınsı hissetiriyor artık, atmasak mı ne yapsak? Genişletmek için tıkla... Küçük harflerle atıyorum ben o daha iyi gibi. waps dedi: "XD" kullanıyorum ben genelde. Bazen sonundaki D harfini uzattığım da oluyor. Genişletmek için tıkla... Onu da sevemiyorum ya. Ben küçük harflerle devam edeceğim sanırım .
Skolp dedi: Bende merak ediyorum bu konuyu, evet gerçekten de kadınsı hissetiriyor artık, atmasak mı ne yapsak? Genişletmek için tıkla... Küçük harflerle atıyorum ben o daha iyi gibi. waps dedi: "XD" kullanıyorum ben genelde. Bazen sonundaki D harfini uzattığım da oluyor. Genişletmek için tıkla... Onu da sevemiyorum ya. Ben küçük harflerle devam edeceğim sanırım .
barisakarsu Hectopat Katılım 4 Aralık 2022 Mesajlar 2.147 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS TUF A15 Laptop GPU: RTX 4050 CPU: Ryzen 7 7435HS RAM: 16 GB SDD: 1 TB + 512 GB Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #5 İçinden geldiği gibi davran kral kendini şartlama