Büyük İstanbul depremi Ankara'yı etkiler mi?

XEfe.Bey

Kilopat
Makaleler
2
İyi akşamlar Sosyal üyeleri. sorum başlıkta büyük İstanbul depremi Ankara'yı etkiler mi etkiler ise ne derece zararı olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fay hattının enerjisinin dualarla söneceğini sanmıyorum.
Dua ile söndürmüyor zaten temenni ediyor, Allah yaşatmasın diyor yoksa çok güzel bir laf vardır Müslümanlıkta bilir misiniz? Tedbir kuldan taktir Allah'tan. Yani sen tedbirini al ancak öleceksen bile dünyanın en korunaklı yerinde bile bir şekilde ölürsün.
Ha tedbir var mı diye soracak olursanız mevcut hükümetin bu işlerle ilgilendiğini hiç duymadım.

Ters bir şey söylediğimi sanmıyorum. Olması muhtemel bir şey hocamın söyledikleri. Direk yaşatmasın demiş. Olması muhtemel olan şey nasıl dursun hocam?

Ters bir şey söylediğimi sanmıyorum. Olması muhtemel bir şey hocamın söyledikleri. Direk yaşatmasın demiş. Olması muhtemel olan şey nasıl dursun hocam?
İşte din hocam inanç biz her şeyin Allah tarafından düzenlendiğine inanırız ve böyle bir durumdan korunmak için de dua ederiz tabii dua etmek tek başına yetmez somut önlemler de gerek ama şu durumda yapabileceğimiz tek şey bu.
Hocam yukarıda da dediğim gibi ters bir şey söylemedim. Sizin söyledikleriniz olacak şeyler. Nasıl dursun?
Tamam işte hocam olacaksa bile olmasın diyor dua ediyor Allah isterse durdurabilecek güce ve kudrete sahip.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…