Büyük şehirden kücük şehre taşınmak iyi midir?

Doğma büyüme istanbulluyum memlekete taşınacağız bakalım neler olacak. Umarım aynı huzur hisi bende alırım.

İlk geldiğinde İstanbul'u özlersin ama 6 ay sonra o hissi yaşarsın. Bu hissi daha kolay yaşaman için kendini üzmeye uğraşma o şehrin artılarına odaklan. Kaz Gölü'ne falan git aktivite yap, yürüyüş yap, bol bol gez işte bende böyle Tekirdağ'a alıştım.

Önerin için teşekkür ederim öyle yapacağım.

Tokat'a gittim birçok defa güzel şehirdir. Yine de ne yapsan İstanbul'un havasını solumuşsun yıllarca, Anadolu sade, yavaş, geri kalmış gelir. Merkez mi, ilçe mi?

Tokat'a gittim birçok defa güzel şehirdir. Yine de ne yapsan İstanbul'un havasını solumuşsun yıllarca, Anadolu sade, yavaş, geri kalmış gelir. Merkez mi, ilçe mi?
Merkez.

Nedenki deprem korkusu hayatın gereksiz pahalılığı sıkıcılığı stresi trafiğinden kurtulmak güzel gibi geliyor ama sadeçe sıkılmam umarım kücük bir yer olduğu icin.

Küçük sehirde yasayacagima depremde ölmeyi tercih ederim. Git Kadıköy'de filan takıl sosyalles biraz.

Ben Bursa merkezden Karacabey'e taşındım ve sanırsam pek dışarı çıkan biri olmadığım için buraya daha çok bağlandım. Hiç alışveriş merkezi de yok fakat henüz hiç sıkıntı yaşamadım. Bence iyi fakat seni bilemem.

İlk gittiğinde büyük şehirde yaşamayı biraz özleyebilirsin. Sonuçta imkanları daha bol ve olanakları daha büyük olabiliyor. Fakat sakinliğin tadını aldıktan sonra bence kolay kolay İstanbul'a dönmek istemezsin.

Büyükşehirden ortalama bir şehre geçen biri olarak insanlar seviye olarak daha düşük geldi bana evet daha ucuz ama yapacak çok da bir şey yok ve aynı zamanda insanları garip.

Kaç ayda alışıyorsun peki?

İstanbul dönemem zaten bir daha alışır orada hayatı sürdürüm bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…