R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 27 Şubat 2021 #31 bados123 dedi: MSI Ventus almam, Genişletmek için tıkla... Neden?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 27 Şubat 2021 #32 @Recx and Flex soğutması rezalet çünkü. 1.5 sene çok sorunluydu, sonra kendiliğinden geçti.
Griot Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Şubat 2021 #33 21584 dedi: Bütçe meselesi. Bence bu soru bir para varken bir de yokken cevaplanmalı. Çoğu söylediğinin tersini yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Telefonumu değiştirmem lazım, bütçem almam dediklerime yetiyor. Ama almıyorum. Saygılar.
21584 dedi: Bütçe meselesi. Bence bu soru bir para varken bir de yokken cevaplanmalı. Çoğu söylediğinin tersini yapacaktır. Genişletmek için tıkla... Telefonumu değiştirmem lazım, bütçem almam dediklerime yetiyor. Ama almıyorum. Saygılar.
oscorp Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2020 Mesajlar 1.480 Çözümler 3 27 Şubat 2021 #34 st_140523 dedi: TurBox almam. (Büyük marka mı bilmiyorum ama) Genişletmek için tıkla... O ne ya? Dr. Pc dedi: Sony telefon almam ama fotoğraf makinesi alırım. Genişletmek için tıkla... +1 eyre dedi: Intel almam. Genişletmek için tıkla... Ryzen'in üstüne gül koklamam! MehmetE. dedi: Casper almam. Genişletmek için tıkla... n0n3nt1ty dedi: Casper ve Monster notebook almam. Genişletmek için tıkla... Birisi42 dedi: MediaMarkt'tan almak istemem. Huawei (belki alırım belli olmaz) ve Casper almam. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Dürüst olursam ben de. Çin üretimi ve Çin menşeili markaların ürünlerini alırken paranoyak oluyorum. Hiç sevmediğim bir yer Çin. Casper ve HP asla almam. Genişletmek için tıkla... Griot dedi: Huawei, Xiaomi, Oppo almam. Vestel almam. Casper almam. Genişletmek için tıkla... suleymandy dedi: Elma (epıl), Monster, Casper almam; Android, UMEI, Windows best. Genişletmek için tıkla... Sapphire1525 dedi: Apple almam. Casper almam. Monster almam. Reeder almam. Genişletmek için tıkla... Casper bence büyük marka değil.
st_140523 dedi: TurBox almam. (Büyük marka mı bilmiyorum ama) Genişletmek için tıkla... O ne ya? Dr. Pc dedi: Sony telefon almam ama fotoğraf makinesi alırım. Genişletmek için tıkla... +1 eyre dedi: Intel almam. Genişletmek için tıkla... Ryzen'in üstüne gül koklamam! MehmetE. dedi: Casper almam. Genişletmek için tıkla... n0n3nt1ty dedi: Casper ve Monster notebook almam. Genişletmek için tıkla... Birisi42 dedi: MediaMarkt'tan almak istemem. Huawei (belki alırım belli olmaz) ve Casper almam. Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Dürüst olursam ben de. Çin üretimi ve Çin menşeili markaların ürünlerini alırken paranoyak oluyorum. Hiç sevmediğim bir yer Çin. Casper ve HP asla almam. Genişletmek için tıkla... Griot dedi: Huawei, Xiaomi, Oppo almam. Vestel almam. Casper almam. Genişletmek için tıkla... suleymandy dedi: Elma (epıl), Monster, Casper almam; Android, UMEI, Windows best. Genişletmek için tıkla... Sapphire1525 dedi: Apple almam. Casper almam. Monster almam. Reeder almam. Genişletmek için tıkla... Casper bence büyük marka değil.
Kqod Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #35 Apple'ın çalışmak için macOS haricinde zerre birşeyini almam. Hem boşa hem de yürüyen bankamatiğe dönüşmek gerekiyor almak için.
Apple'ın çalışmak için macOS haricinde zerre birşeyini almam. Hem boşa hem de yürüyen bankamatiğe dönüşmek gerekiyor almak için.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #36 oscorp dedi: O ne ya? +1 Ryzen'in üstüne gül koklamam! Casper bence büyük marka değil. Genişletmek için tıkla... O geçerli değilse Alcatel, o da olmazsa ZTE o da olmazsa Sony Cep telfonu, o da olmazsa Apple Watch.
oscorp dedi: O ne ya? +1 Ryzen'in üstüne gül koklamam! Casper bence büyük marka değil. Genişletmek için tıkla... O geçerli değilse Alcatel, o da olmazsa ZTE o da olmazsa Sony Cep telfonu, o da olmazsa Apple Watch.
Griot Centipat Katılım 24 Ocak 2021 Mesajlar 130 Daha fazla Cinsiyet Diğer 27 Şubat 2021 #37 Kqod dedi: Apple'ın çalışmak için macOS haricinde zerre birşeyini almam. Hem boşa hem de yürüyen bankamatiğe dönüşmek gerekiyor almak için. Genişletmek için tıkla... Bütçesi olana her zaman derim. Paran varsa Cep telefonunda önceliğin Apple olsun.
Kqod dedi: Apple'ın çalışmak için macOS haricinde zerre birşeyini almam. Hem boşa hem de yürüyen bankamatiğe dönüşmek gerekiyor almak için. Genişletmek için tıkla... Bütçesi olana her zaman derim. Paran varsa Cep telefonunda önceliğin Apple olsun.
Kqod Centipat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #38 Ha bir de hatırlatın redeer midir nedir ona asla el sürmem. Bir tabletini almıştım bir daha tövbe.
MehmetE. Kilopat Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 1.419 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Mersin/Deniz Mahallesi Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #39 Kqod dedi: Redeer. Genişletmek için tıkla... Babam alıyordu az daha ucuz diye. Allah'dan ısrar ettim de almadı. Ayarları falan açmak çok yavaş sanrsın 3-5 senelik telefon .
Kqod dedi: Redeer. Genişletmek için tıkla... Babam alıyordu az daha ucuz diye. Allah'dan ısrar ettim de almadı. Ayarları falan açmak çok yavaş sanrsın 3-5 senelik telefon .
strigoi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 4.871 Makaleler 2 Çözümler 27 Yer Universitetet i Agder 27 Şubat 2021 #40 Fiyatı uygunsa ve kaliteli bir ürünse, marka fark etmeksizin çatır çutur alırım. Affetmem.