Büyükçekmece'ye nasıl gidilir?

KaanRobert

Decapat
Yer
United States, New York City, Staten Island
Daha fazla  
Soracak başka yerim kalmadı. Ne olur yardim edin. Ben Tuzla'da oturuyorum Büyükçekmece'ye gitmem gerekiyor fakat yolu bilmiyorum. Su anda marmaraydayim Pendik durağına geldim. Hangi durakta inmeliyim sonra ne yapmalıyım en ufak bir fikrim yok. Yardımlarınız su anda çok önemli.
NOT: Tam olarak Tüyap'ta inmem gerekiyor ve taksi karsilayamam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taksi karşılamana gerek yok. Marmaray Sirkeci'de in oradan tramvay ile Zeytinburnu'na geç. Zeytinburnu'dan metrobüs ile Tüyap'ta inebilirsin.

Bir şekilde metrobüsü bulup son durağa kadar gideceksin, vardıktan sonra 448 otobüsleri ya da BEyaz renkli mavi tabelalı minibüslere bineceksin.
Gerçi çoğu minibüs uğruyor ama.
@Xantern

Tüyap ile Büyükçekmece arası yakın zaten. Büyükçekmece tarafına giden herhangi bir minibüse bile binsen gidebilirsin. 401, 401T, 76TM. Bunlar geçiyor.

Arkadaş tam olarak tüyap'ta inmek istemiş. Son durak metrobüs ile direkt oraya geçebilir minibüse binmesine gerek yok.

Hocam peki Marmaray'dan hangi durakta inmeliyim?

Şimdi Halkali'da ineyim mi o zaman ben?

Taksi karşılamana gerek yok. Marmaray Sirkeci'de in oradan tramvay ile zeytinburnu'na geç. Zeytinburnu'dan metrobüs ile tüyap'ta inebilirsin.

Ben şimdi Sirkeci'de indim travmay arıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Şimdi Halkali'da ineyim mi o zaman ben?

Ben şimdi Sirkeci'de indim travmay arıyorum.
Sirkeci'de in zaten çok yakın tramvay aktarma yaparak Zeytinburnu durağında indikten sonra metrobüse giden üst geçitten Beylikdüzü istikametine bin son durakta indikten sonra yine üst geçitten yürüyerek TÜYAP'a geçebilirsin.

Hocam çok sağ olun Zeytinburnuna geldim sayılır. Iyi forumlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…