Soracak başka yerim kalmadı. Ne olur yardim edin. Ben Tuzla'da oturuyorum Büyükçekmece'ye gitmem gerekiyor fakat yolu bilmiyorum. Su anda marmaraydayim Pendik durağına geldim. Hangi durakta inmeliyim sonra ne yapmalıyım en ufak bir fikrim yok. Yardımlarınız su anda çok önemli.
NOT: Tam olarak Tüyap'ta inmem gerekiyor ve taksi karsilayamam.
Soracak başka yerim kalmadı. Ne olur yardim edin. Ben Tuzla'da oturuyorum Büyükçekmece'ye gitmem gerekiyor fakat yolu bilmiyorum. Su anda marmaraydayim Pendik durağına geldim. Hangi durakta inmeliyim sonra ne yapmalıyım en ufak bir fikrim yok. Yardımlarınız su anda çok önemli.
NOT: Tam olarak Tüyap'ta inmem gerekiyor ve taksi karsilayamam.
Bir şekilde metrobüsü bulup son durağa kadar gideceksin, vardıktan sonra 448 otobüsleri ya da BEyaz renkli mavi tabelalı minibüslere bineceksin.
Gerçi çoğu minibüs uğruyor ama. @Xantern
Sirkeci'de in zaten çok yakın tramvay aktarma yaparak Zeytinburnu durağında indikten sonra metrobüse giden üst geçitten Beylikdüzü istikametine bin son durakta indikten sonra yine üst geçitten yürüyerek TÜYAP'a geçebilirsin.
Sirkeci'de in zaten çok yakın tramvay aktarma yaparak Zeytinburnu durağında indikten sonra metrobüse giden üst geçitten Beylikdüzü istikametine bin son durakta indikten sonra yine üst geçitten yürüyerek TÜYAP'a geçebilirsin.
İstanbul, Türkiye'de toplu taşıma: Moovit ile İstanbul şehrindeki caddelere ve istediğiniz her yere yol tarifi alın. Otobüs varış saatlerini, metro haritalarını ve tren güzergahlarını görüntüleyin.