Büyüme hormonu tedavisi alan var mı?

yokohosa

Decipat
Makaleler
1
Yer
Manisa
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
asus dual 4060 msi b560m pro-e i7 11700kf 2x16 gb 3200 mhz ddr4 ram
500 gb ssd

Samsung odyssey g4
cloud 3
dareu a950 pro 1k hz
spirit of aim blue hybrid
Mchose ace 60 pro
Büyüme hormonu tedavisi alan var mı? 15 yaşında, 153 boyundayım. Parası ne kadar, nasıl alırım?

Büyüme hormonu tedavisi alan var mı? 15 yaşında, 153 boyundayım. Parası ne kadar, nasıl alırım?
Evet. 16 yaşına kadar devlet iyi bir indirim yaptı bizde, sadece muayene parası birde ödemediği kısmı ödüyorduk. Şu an tam miktarı bilmiyorum ama çok fazla değildi.
156 boyundayım ben 10 yaşından beri kullanmama rağmen. 17 yaşındayım şu an, kullanmıyorum. Bu saatten sonra alışmak en iyisi gibi.

1.5 senedir aynı boydayım uzamıyorum.

Maalesef bu tarz hormonların yan etkileri olabiliyor. bende 17 yaşındayım 165 boyundayım. Hayat herkese adil davranmıyor. Bir yerden sonra şükretmekten başka çare kalmıyor. En azından elim ayağım tutuyor diyip kendimi teselli ediyorum.

Hiç umursamıyorum hocam artık, gereksiz yani. Hatta hoşuma gidiyor bile denilebilir yani

Hocalarım aldınız mı? Ne tür yan etkisi oldu?

Hocalarım aldınız mı? Ne tür yan etkisi oldu?
10 yaşından 16 yaşına kadar kullandım. Hiçbir yan etkisi falan olmadı, veren doktor dozunu ayarlı verirse hiçbir şey olmaz.
İşi bilmeyen bir doktora gidip öyle hormonu yüksek şekilde ayarlarsa kanser hücrelerini uyandırabilirsiniz hocam ama o dikkat etmekle alakalı.

doktorun iyi olup olmadığını nereden anlarım bu kadar riskliyse? Bir de ne kadar uzarım ve şu an ne kadardır tahmini? SGK'dan ilaç ücretini karşılamasını talep etmek zor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…