Buff 163 nasıldır?

Tylexrs

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Buff 163'te CS skini alıp satarak nasıl kar edebilirim? Kar ediliyor mu yoksa sadece item sat al mantığı mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Buff 163'te CS skini alıp satarak nasıl kar edebilirim? Kar ediliyor mu yoksa sadece item sat al mantığı mı? Cevaplarsanız sevinirim.

Bende şu anda bunu konuyu araştırıyordum Steam'de bir miktar bakiyem var bir skin alıp onu buff a atıp sonra oradan yine bir eşya alsam kar eder miyim acaba? Bu işi bilen biri varsa yardımcı olabilir mi?

Buff ne kadar komisyon alıyor acaba ben DMarket kullanıyorum skin almak için fakat komisyonu biraz yüksek geldi %4 civarı bir komisyon alıyor 7.50 dolar atınca 7 dolar alıyorum.

Buff ne kadar komisyon alıyor acaba ben DMarket kullanıyorum skin almak için fakat komisyonu biraz yüksek geldi %4 civarı bir komisyon alıyor 7.50 dolar atınca 7 dolar alıyorum.
Buff a kartla bakiye yüklemek için Çin vatandaşlığı gerekiyor. Ya skin satacaksın ya da TF2 mann co. Crate key alıp satmanı öneriyorlar.

Hocam iyidir derken genel olarak iyidir yoksa normal bir site, komisyon oranı çok düşüktür fakat bakiye yükleyemiyorsunuz, bakiye satan kişilerden bakiye alabilirsiniz.

%2.5 olması lazım hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…