Buff 1680 Yavuz Selim Sistem Alınır mı?

Dual ekran kartları çok gereksiz. 2 tane 580 fiyatına 1 tane 590 alınır ki bu daha performanslı olur eminim. Bir çok oyun Dual GPU kullanmıyor.
Sen dual olayını çok yanlış anlamışsın. Dual RX 580 yani çift fanlı manasına gelir. Şu an için fiyatı 1286 TL sen 1286 TL'ye nereden bulacaksın RX 590'ı.

Bu arada sistemi beğenmedim. Hadi tamam kasada marka çok önemli değil ama yani RAM ve SSD'de de bu kadar saçma markalar alınmaz ki. Tavsiyem bütçe söyleyin ona göre çok daha iyisini önerelim. Hatta kendiniz toplarsanız farklı sitelerden parçaları ucuza alarak 3000 TL'ye bu sistemden çok daha iyisini toplayabilirsiniz. En azından bilindik markalardan oluşan bir sisteminiz ve 16 GB RAM'e sahip bir sisteminiz olur. Karar sizin yinede.

Solersen cok yardimci olur birde sen neleri degistirdin ne kadara geldi ?

@Saykovski
Kasayı Corsair Spec Delta olarak değiştirdim ve monitör ekledim. 3502 TL'ye denk geldi sanırsam. Sen dilersen anakartını da değiştirebilirsin ileride güncelleme yapacaksan.

4 GB yeterli gelecektir, sorun olmaz. Ama bütçeniz yükseltmeye el veriyorsa neden 8 GB olmasın?

Konuya ayak üstü bakınca böyle oluyor işte.

Konuya ayak üstü bakınca böyle oluyor işte.
Bir kez daha okudum ama hala anlamadım? Siz yanlış anlatmış olabilir misiniz?
@BlueMagic Hocam saçma dediğiniz firmanın 22 yıllık RAM ve SSD geçmişi var.
Doğrudur belki sağlam bir firmadır ama "Şahsen" ben tercih etmezdim. Çünkü daha ilk defa duydum adını. E çok iyi olsa bu zamana kadar duyardık herhalde. Bilmiyorum tabi adını duymamak belki benim ayıbımdır.

1370TL'ye Akortek RX590 satıyor, Pulse çift fanlı 8GB model.

Rgb kontrol edebiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…