Buff 1680 Yavuz Selim Sistem Alınır mı?

İ.gorur

Centipat
İncehesapta hazır sistemler bulunuyor, birçok hazır sistem var hangisini almalıyım? Ben en düşük fiyatlı olan seçtim. Resimde gördüğünüz sisteme param anca yetiyor, sistem gorundugu gibi sadece 8 GB RAM daha aldım 16 oldu sizce alayım mı biraz daha bekleyeyim mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel oyunlarda en yüksek grafik beklentiniz yoksa alınabilir.
Güle güle kullanın.

Anakartı A320 sanırım. Eğer b450'ye yükseltebiliyorsanız bütçeyi hafif arttırıp yükseltin bence.

Kasayı Corsair Spec delta, anakartı B450 yapabilirsin ve RAM 16GB yapabilirsin.
Ama sistemde 2 farklı PSU oluyor onu musteri hizmetleri ile konuşup çıkartman lazim.

PSU'lu bir kasa seçerseniz kasanın içinde PSU kalıyor diğer PSU sizin hesabınıza iade olarak yatırılıyor.

Biraz daha ciktim pch geçtim uprgade yaptim bi kaç şeye omu bumu kararsız kaldım vereceğim paralar az bir para degil ve ohi performans almak istiyorum yari yolda birakmasin fazla.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191112-230540_Chrome.jpg
    115,3 KB · Görüntüleme: 90
Biraz daha ciktim pch geçtim uprgade yaptim bi kaç şeye omu bumu kararsız kaldım vereceğim paralar az bir para degil ve ohi performans almak istiyorum yari yolda birakmasin fazla.

Aynı sistemi sipariş verdim biraz değiştirip. Aklında olsun tam olarak 213 TL geri iade ediyorlar PSU'yu kaldıramadığın için. Tabi PSU'lu bir kasa seçersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…