İ.gorur Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 22 12 Kasım 2019 #11 alper9335 dedi: Aynı sistemi sipariş verdim biraz değiştirip. Aklında olsun tam olarak 213 TL geri iade ediyorlar PSU'yu kaldıramadığın için. Tabi PSU'lu bir kasa seçersen Genişletmek için tıkla... Kasadaki psu için demi. Bunun için onceden bi konusacagim ince hesapla.
alper9335 dedi: Aynı sistemi sipariş verdim biraz değiştirip. Aklında olsun tam olarak 213 TL geri iade ediyorlar PSU'yu kaldıramadığın için. Tabi PSU'lu bir kasa seçersen Genişletmek için tıkla... Kasadaki psu için demi. Bunun için onceden bi konusacagim ince hesapla.
alper9335 Hectopat Katılım 29 Ekim 2019 Mesajlar 950 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2019 #12 İ.gorur dedi: Kasadaki psu için demi. Bunun için onceden bi konusacagim ince hesapla. Genişletmek için tıkla... Evet ben Corsair Spec Delta kasasını seçtim onun kendi PSU'su olduğu için bana 213 TL geri ödeme yaptılar.
İ.gorur dedi: Kasadaki psu için demi. Bunun için onceden bi konusacagim ince hesapla. Genişletmek için tıkla... Evet ben Corsair Spec Delta kasasını seçtim onun kendi PSU'su olduğu için bana 213 TL geri ödeme yaptılar.