Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #1 Dostlarım BUFF BF-12 Bluetooth kulaklığa sahibim ve mikrofon kullanmaya çalıştığımda kulaklığın ses kalitesi düşüyor. HandsFree ile alakalıymış sanırım. Çözemedim ama bir türlü. Sadece bilgisayarda başıma geliyor. Windows 11 kullanıyorum. Son düzenleme: 3 Eylül 2022
Dostlarım BUFF BF-12 Bluetooth kulaklığa sahibim ve mikrofon kullanmaya çalıştığımda kulaklığın ses kalitesi düşüyor. HandsFree ile alakalıymış sanırım. Çözemedim ama bir türlü. Sadece bilgisayarda başıma geliyor. Windows 11 kullanıyorum.
R Resix Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #2 Denetim Masası'ndan ses ayarlarına girip kayıt seçeneğinden mikrofon ayarlarını değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #3 Resix dedi: Denetim Masası'ndan ses ayarlarına girip kayıt seçeneğinden mikrofon ayarlarını değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... O menüye girince bile aynı şey oldu. Ne ayar yapmam lazım? Artı 0 Eksi
Resix dedi: Denetim Masası'ndan ses ayarlarına girip kayıt seçeneğinden mikrofon ayarlarını değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... O menüye girince bile aynı şey oldu. Ne ayar yapmam lazım?
R Resix Hectopat Katılım 3 Eylül 2022 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #4 Aeronight dedi: O menüye girince bile aynı şey oldu. Ne ayar yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Mikrofonun hiç görünmüyor mu yoksa orada görünüyor ama çalışmıyor mu? Artı 0 Eksi
Aeronight dedi: O menüye girince bile aynı şey oldu. Ne ayar yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Mikrofonun hiç görünmüyor mu yoksa orada görünüyor ama çalışmıyor mu?
KS KS Aeronight Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2018 Mesajlar 4.596 Makaleler 6 Çözümler 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2022 #5 Resix dedi: Mikrofonun hiç görünmüyor mu yoksa orada görünüyor ama çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Mikrofonum çalışıyor. Orada da görünüyor ancak mikrofonu kullanmaya çalıştığımda kulaklığımın ses kalitesi düşüyor. Artı 0 Eksi
Resix dedi: Mikrofonun hiç görünmüyor mu yoksa orada görünüyor ama çalışmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Mikrofonum çalışıyor. Orada da görünüyor ancak mikrofonu kullanmaya çalıştığımda kulaklığımın ses kalitesi düşüyor.