B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.431 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Ağustos 2025 #1 Linkteki ürünü almayı düşünüyorum ancak bazı yorumlar tereddüte düşürdü. Alınır mı sizce? iPhone 16 için. BUFF LABS iPhone 16 Serisi ile Uyumlu 5D EasyFit 2 Adet Kolay Uygulama Aparatlı Ekran Koruyucu Temperli Cam (iPhone 16) : Amazon.com.tr: Elektronik BUFF LABS iPhone 16 Serisi ile Uyumlu 5D EasyFit 2 Adet Kolay Uygulama Aparatlı Ekran Koruyucu Temperli Cam (iPhone 16) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Linkteki ürünü almayı düşünüyorum ancak bazı yorumlar tereddüte düşürdü. Alınır mı sizce? iPhone 16 için. BUFF LABS iPhone 16 Serisi ile Uyumlu 5D EasyFit 2 Adet Kolay Uygulama Aparatlı Ekran Koruyucu Temperli Cam (iPhone 16) : Amazon.com.tr: Elektronik BUFF LABS iPhone 16 Serisi ile Uyumlu 5D EasyFit 2 Adet Kolay Uygulama Aparatlı Ekran Koruyucu Temperli Cam (iPhone 16) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr
Metm0sby Hectopat Katılım 9 Aralık 2021 Mesajlar 652 Çözümler 3 20 Ağustos 2025 #2 belirsizz dedi: Linkteki ürünü almayı düşünüyorum ancak bazı yorumlar tereddüte düşürdü. Alınır mı sizce? iPhone 16 için. BUFF LABS iPhone 16 Serisi ile Uyumlu 5D EasyFit 2 Adet Kolay Uygulama Aparatlı Ekran Koruyucu Temperli Cam (iPhone 16) : Amazon.com.tr: Elektronik BUFF LABS iPhone 16 Serisi ile Uyumlu 5D EasyFit 2 Adet Kolay Uygulama Aparatlı Ekran Koruyucu Temperli Cam (iPhone 16) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... S24 ultra için kullanmıştım, güzel fakat bendekiler çabuk çatladı sağından solundan nedenini bilmiyorum.
belirsizz dedi: Linkteki ürünü almayı düşünüyorum ancak bazı yorumlar tereddüte düşürdü. Alınır mı sizce? iPhone 16 için. BUFF LABS iPhone 16 Serisi ile Uyumlu 5D EasyFit 2 Adet Kolay Uygulama Aparatlı Ekran Koruyucu Temperli Cam (iPhone 16) : Amazon.com.tr: Elektronik BUFF LABS iPhone 16 Serisi ile Uyumlu 5D EasyFit 2 Adet Kolay Uygulama Aparatlı Ekran Koruyucu Temperli Cam (iPhone 16) : Amazon.com.tr: Elektronik www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... S24 ultra için kullanmıştım, güzel fakat bendekiler çabuk çatladı sağından solundan nedenini bilmiyorum.
B belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.431 Makaleler 3 Çözümler 20 20 Ağustos 2025 #3 Metm0sby dedi: S24 Ultra için kullanmıştım, güzel fakat bendekiler çabuk çatladı sağından solundan nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kılıfı seçtim, ekran koruyucusu için çok kararsız kaldım. Normalde Spigen almak istiyordum ama bulamadım hiçbir yerde. Linkteki ürünü alacağım sanırım. En azından Amazon'a güveniyorum.
Metm0sby dedi: S24 Ultra için kullanmıştım, güzel fakat bendekiler çabuk çatladı sağından solundan nedenini bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Kılıfı seçtim, ekran koruyucusu için çok kararsız kaldım. Normalde Spigen almak istiyordum ama bulamadım hiçbir yerde. Linkteki ürünü alacağım sanırım. En azından Amazon'a güveniyorum.