ersedea Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #1 Arkadaşlar param yok Buff Game'den VP almak istiyorum, güvenli mi?
kayzz Decapat Katılım 21 Ağustos 2023 Mesajlar 108 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #2 Daha önce buff Game'den sponsorluk alan YouTuber'lar görmüştüm, ama denemek için kullandığımda yeterli VP için ortalama 1 2 ay zaman sarf ediyorsun. Artı 0 Eksi
Daha önce buff Game'den sponsorluk alan YouTuber'lar görmüştüm, ama denemek için kullandığımda yeterli VP için ortalama 1 2 ay zaman sarf ediyorsun.
KS KS ersedea Femtopat Katılım 22 Ekim 2024 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #3 kayzz dedi: Daha önce buff Game'den sponsorluk alan YouTuber'lar görmüştüm, ama denemek için kullandığımda yeterli VP için ortalama 1 2 ay zaman sarf ediyorsun. Genişletmek için tıkla... Yani güvenli değil mi? Artı 0 Eksi
kayzz dedi: Daha önce buff Game'den sponsorluk alan YouTuber'lar görmüştüm, ama denemek için kullandığımda yeterli VP için ortalama 1 2 ay zaman sarf ediyorsun. Genişletmek için tıkla... Yani güvenli değil mi?
JetBlack Centipat Katılım 11 Ekim 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #4 Ben kullandığım ara sorun yaşamadım birçok YouTuber'ın sponsoruydu. Artı 0 Eksi
slydvl Centipat Katılım 26 Ocak 2024 Mesajlar 603 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Kasım 2024 #5 ersedea dedi: Yani güvenli değil mi? Genişletmek için tıkla... Güvenli ama zaman kaybı, onun yerine bir berberde bile çırak olsan daha iyi para alırsın diyeyim. Artı 0 Eksi
ersedea dedi: Yani güvenli değil mi? Genişletmek için tıkla... Güvenli ama zaman kaybı, onun yerine bir berberde bile çırak olsan daha iyi para alırsın diyeyim.