Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Az önce buff Game denilen şeyi indirdim inerken PC bir anda fena şekilde kastı indiğinde kasması durdu ama bilgisayardan fena fan sesi geliyor. Virüs müdür bu buff?
Virüs değildir ama gereksiz bir uygulama geliyor bana. Boş yere her oyunda arka planda çalışıp oyun performansını düşürecek bir uygulama. 3 5 kuruş almak için gerek yok bence böyle şeylere
Arka planda sürekli çalışan bir uygulama. Bilgisayarının da donanım özelliklerini bilmediğinizdne eğer çok güçlü değilse yavaşlatıyor olabilir. Kendi sitesinden indirdiysen virüs değildir.