4 425806 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 4 Şubat 2022 #1 Günde 2 saat LoL oynuyorum. Kaç günde 1350 RP alabilirim? Ha bir de Buff Game'in mekaniğini anlatacak var mı?
Günde 2 saat LoL oynuyorum. Kaç günde 1350 RP alabilirim? Ha bir de Buff Game'in mekaniğini anlatacak var mı?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Şubat 2022 #2 Mekaniği kendi detaylarında yer alıyor zaten. Görevlere göre de biriktirip alabilirsiniz size kalmış. Buff – Earn Real Rewards While You Game | Gaming Rewards Join Buff’s gamer rewards. Earn Buffs by playing Valorant, Fortnite & over 2,000 other games. Redeem for gift cards, gaming gear, Steam keys. www.buff.game
Mekaniği kendi detaylarında yer alıyor zaten. Görevlere göre de biriktirip alabilirsiniz size kalmış. Buff – Earn Real Rewards While You Game | Gaming Rewards Join Buff’s gamer rewards. Earn Buffs by playing Valorant, Fortnite & over 2,000 other games. Redeem for gift cards, gaming gear, Steam keys. www.buff.game
4 425806 Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 1.132 Çözümler 4 4 Şubat 2022 #3 armas dedi: Mekaniği kendi detaylarında yer alıyor zaten. Görevlere göre de biriktirip alabilirsiniz size kalmış. Buff – Earn Real Rewards While You Game | Gaming Rewards Join Buff’s gamer rewards. Earn Buffs by playing Valorant, Fortnite & over 2,000 other games. Redeem for gift cards, gaming gear, Steam keys. www.buff.game Genişletmek için tıkla... 425806 dedi: Günde 2 saat LoL oynuyorum. Kaç günde 1350 RP alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bunun cevabını verebilir misiniz?
armas dedi: Mekaniği kendi detaylarında yer alıyor zaten. Görevlere göre de biriktirip alabilirsiniz size kalmış. Buff – Earn Real Rewards While You Game | Gaming Rewards Join Buff’s gamer rewards. Earn Buffs by playing Valorant, Fortnite & over 2,000 other games. Redeem for gift cards, gaming gear, Steam keys. www.buff.game Genişletmek için tıkla... 425806 dedi: Günde 2 saat LoL oynuyorum. Kaç günde 1350 RP alabilirim? Genişletmek için tıkla... Bunun cevabını verebilir misiniz?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 4 Şubat 2022 #4 425806 dedi: Bunun cevabını verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Size kalmış, görevlerin puanları farklı. Kimse tam sayı veremez. Bu kadar üşengeç olmayın kendiniz oynayın görün ne kadar hızlı görev tamamladığınızı.
425806 dedi: Bunun cevabını verebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Size kalmış, görevlerin puanları farklı. Kimse tam sayı veremez. Bu kadar üşengeç olmayın kendiniz oynayın görün ne kadar hızlı görev tamamladığınızı.