B Bumm be Picopat Katılım 7 Kasım 2020 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Buff Game hakkında bilgisi olan bana yardım edebilir mi? Aklımdaki sorular şunlar: Ödeme para olarak mı alıyoruz? Hangi ödeme çeşitleri var ödeme kaç günde hesaba yatıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2021
Merhaba arkadaşlar. Buff Game hakkında bilgisi olan bana yardım edebilir mi? Aklımdaki sorular şunlar: Ödeme para olarak mı alıyoruz? Hangi ödeme çeşitleri var ödeme kaç günde hesaba yatıyor?
berkaykahraman Hectopat Katılım 12 Nisan 2022 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2024 #2 En son indirdiğimde 5 TL Razer Gold ve PUBG Mobile UC vardı ama değişti mi bilmiyorum. Not: Yurt dışında yaşayanlar bildiğim kadarıyla oyun ekipmanları bile alabiliyor ama Türkiye için ödül seçeneği çok az maalesef.
En son indirdiğimde 5 TL Razer Gold ve PUBG Mobile UC vardı ama değişti mi bilmiyorum. Not: Yurt dışında yaşayanlar bildiğim kadarıyla oyun ekipmanları bile alabiliyor ama Türkiye için ödül seçeneği çok az maalesef.