Mastie Centipat Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #1 Buff Market'e para yatırıp bıçak almayı düşünüyorum. Buff market gibi trade sitelerine para yatırmak ülkemizde yasal mıdır? Bir sıkıntı yaşar mıyım?
Buff Market'e para yatırıp bıçak almayı düşünüyorum. Buff market gibi trade sitelerine para yatırmak ülkemizde yasal mıdır? Bir sıkıntı yaşar mıyım?
theumtkyd Hectopat Katılım 1 Temmuz 2022 Mesajlar 6.108 Çözümler 3 22 Nisan 2023 #2 Mastie dedi: Buff Market'e para yatırıp bıçak almayı düşünüyorum. Buff market gibi trade sitelerine para yatırmak ülkemizde yasal mıdır? Bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Ülkemizde yasal olmasa şu zamana kadar duramazdı diye düşünüyorum.
Mastie dedi: Buff Market'e para yatırıp bıçak almayı düşünüyorum. Buff market gibi trade sitelerine para yatırmak ülkemizde yasal mıdır? Bir sıkıntı yaşar mıyım? Genişletmek için tıkla... Ülkemizde yasal olmasa şu zamana kadar duramazdı diye düşünüyorum.
mutlu pide Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Aralık 2018 Mesajlar 4.623 Makaleler 3 Çözümler 29 Yer Mars Daha fazla Sistem Özellikleri Acer AN515-55 / RTX 3050 / 16 GB 2933 MHz RAM / i3 10300H Cinsiyet Erkek 22 Nisan 2023 #3 Yasal.