selimtti Decipat Katılım 16 Mayıs 2022 Mesajlar 1.872 Çözümler 4 Yer Beyazsaray 9 Ocak 2023 #1 Thedra kanalı güvenli diyor ama sponsor oldukları zaman olmayan şeyleri de söyledikleri için şüphelendim. Mining vs yapmıyor değil mi?
Thedra kanalı güvenli diyor ama sponsor oldukları zaman olmayan şeyleri de söyledikleri için şüphelendim. Mining vs yapmıyor değil mi?
EldrithcWraith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2018 Mesajlar 2.943 Makaleler 6 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #2 selimtti dedi: Thedra kanalı güvenli diyor ama sponsor oldukları zaman olmayan şeyleri de söyledikleri için şüphelendim. Mining vs yapmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanmam. Bir ara kullandım, sorun yaşamadım. Ayrıca bana göre pek bir esprisi de yok.
selimtti dedi: Thedra kanalı güvenli diyor ama sponsor oldukları zaman olmayan şeyleri de söyledikleri için şüphelendim. Mining vs yapmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Sanmam. Bir ara kullandım, sorun yaşamadım. Ayrıca bana göre pek bir esprisi de yok.
H4nSkill Hectopat Katılım 31 Ocak 2022 Mesajlar 197 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600 | Rx 6600xt | 16gb 3200mhz Ram Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #3 selimtti dedi: Thedra kanalı güvenli diyor ama sponsor oldukları zaman olmayan şeyleri de söyledikleri için şüphelendim. Mining vs yapmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bugüne kadar mining yapabildiğini görmedim. Uygulama kazancını siz oyun oynarken arka planda reklam göstererek kazanıyor. Bir sakıncası yok.
selimtti dedi: Thedra kanalı güvenli diyor ama sponsor oldukları zaman olmayan şeyleri de söyledikleri için şüphelendim. Mining vs yapmıyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bugüne kadar mining yapabildiğini görmedim. Uygulama kazancını siz oyun oynarken arka planda reklam göstererek kazanıyor. Bir sakıncası yok.
Malware.AI Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 2.787 Makaleler 7 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2023 #4 Hayır. Zaten OverWolf ile iş birliği için de olduklarını biliyorum.