C crawl35 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #1 BUFF163 güvenilir mi? Daha önce satış yapan oldu mu acaba? Satış yapıldığında ne kadar komisyon kesip bakiyeye ekliyorlar? Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (5).png 640 KB · Görüntüleme: 161
BUFF163 güvenilir mi? Daha önce satış yapan oldu mu acaba? Satış yapıldığında ne kadar komisyon kesip bakiyeye ekliyorlar?
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.920 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 1 Aralık 2022 #2 Evet, güvenilir. TL olarak bakiye yükleyemiyorsun, bazı kişiler %1-2 gibi bir oran ile bakiye satıyorlar, onlardan alabilirsiniz.
Evet, güvenilir. TL olarak bakiye yükleyemiyorsun, bazı kişiler %1-2 gibi bir oran ile bakiye satıyorlar, onlardan alabilirsiniz.
berkingbad Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2016 Mesajlar 1.533 Çözümler 6 1 Aralık 2022 #3 Daha güvenlisi olduğunu zannetmiyorum. Komisyon 2.5 tüm alışverişimi buff üzerinden yapıyorum.
tarkkb Hectopat Katılım 16 Mart 2021 Mesajlar 736 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Aralık 2022 #4 berkingbad dedi: Daha güvenlisi olduğunu zannetmiyorum. Komisyon 2.5 tüm alışverişimi buff üzerinden yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Her satışta dikkatli davranıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
berkingbad dedi: Daha güvenlisi olduğunu zannetmiyorum. Komisyon 2.5 tüm alışverişimi buff üzerinden yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Her satışta dikkatli davranıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım.
C crawl35 Decapat Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2022 #5 tarkkb dedi: Ben de 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Her satışta dikkatli davranıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Dikkatli dediğiniz elimde ki skini satıp oradan direk skin alacağım sıkıntı olur mu?
tarkkb dedi: Ben de 1 yıldan fazladır kullanıyorum. Her satışta dikkatli davranıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... Dikkatli dediğiniz elimde ki skini satıp oradan direk skin alacağım sıkıntı olur mu?