Rehber BUFF163 Kullanımı

Hocam elinize sağlık çok kaliteli bir rehber fakat bir sorum olacak alipaye nasıl balance atabiliriz hiçbir kartı kabul etmiyor.
Rehberde de belirttiğim gibi bakiye yükleme diye bir şey yok. Sadece skin satarak bakiye elde edilebiliyor.

Siteye sadece eşya satarak bakiye yükleyebiliyoruz. Onun dışında maalesef bir bakiye yükleme yöntemi bulamadım ben.

Merhaba hocam rehberinizi Discord'da da gördüm gerçekten kaliteli olmuş

Teşekkürler çok faydalı bir konu olmuş. Peki sattığımız skinlerden gelen bakiyeyi nasıl çekiyoruz? Bu konuya değinmemişsiniz daha doğrusu çekebiliyor muyuz? Yoksa tekrardan skin mi alabiliyoruz.

Teşekkürler çok faydalı bir konu olmuş. Peki sattığımız skinlerden gelen bakiyeyi nasıl çekiyoruz? Bu konuya değinmemişsiniz daha doğrusu çekebiliyor muyuz? Yoksa tekrardan skin mi alabiliyoruz.
Çekim yapılamıyor maalesef. Takas sitesi gibi düşünün skini satıyorsunuz bakiye geliyor o gelen bakiyeyle istediğiniz skini çekiyorsunuz. Bu piyasadaki takas sitelerinden farkı ve avantajı sadece %2.5 komisyon olması + çok fazla insan kullandığı için daha geniş bir skin pazarı.

Mobil uygulamaya giriş yapmak için numara dışında giriş yöntemi yok nasıl giriyoruz?

Mobil uygulamaya giriş yapmak için numara dışında giriş yöntemi yok nasıl giriyoruz?
Numaranızı vermek zorundasınız kullanmak için. Değişti mi tam net bilmiyorum ama zamanında ben vermiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…